"EN SÅN VACKER DAG TRALALALA..."

Idag är det en gruvligt vacker sensommardag, sådär så att jag i ren villrådighet trots det inte kan med att planera någon skojig aktivitet - mentalt är nämligen sommaren (dessvärre) över för mig efter alla dagar med hällregn och snålblåst. Tänker i alla fall spendera dagen med att:

  • Skriva arbetsansökningar och anmäla mig till diverse bemanningsföretag
  • Röja lite i röran (får ju trots allt finbesök på onsdag!)
  • Promenera till affären
  • Och - om jag inte är alltför rastlös - kanske sola lite i min lägenhet (nix, har ingen balkong men dock fönster man kan öppna upp på vid gavel då solen ligger på hela eftermiddagen... skulle också kunna lägga mig på snedtaket utanför men tanken på att kunna rasa ner från fjärde våningen känns inte... betryggande)

För övrigt så önskar jag alla andra en trevlig dag!


Kommentarer
Postat av: Anders

Tack för din önskan.
Satt just och kunde inte komma på vad jag mer skulle krysta fram i mitt arbetsansökarbrev,får verkligen ångest av att skriva dessa. Ska ta upp tvätten i stället, den borde vara klar nu.

2005-08-15 @ 13:04:18
Postat av: Ellinor

Anders: Samma här, att sitta och försöka komma på något originellt att skriva tar verkligen knäcken på en.. till sist blir det standardbrevet i alla fall! För att inte tala om hur deprimerande det är med alla dessa "Nej tack"..

2005-08-15 @ 14:40:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se