TO BUY OR NOT TO BUY

Meizu

 

Gud, vilken shoppingångest jag har! Har dreglat efter en sådan här MP3 rätt länge nu, d v s en Meizu E2 1 gb. Fått jättebra kritik både av recensenter och den stora massan, ja.. ni kan ju läsa själva i länken där. Hur som helst finns det nu en ute på eBay, reservationspriset är inte uppnått ännu men gissar på att det ligger runt $100 med ledning av en annan samma säljare hade ute för ett par dagar sedan med "Köp Nu". Med frakt på runt $16 skulle det ge ett totalpris på ca 1000:-, billigaste i Sverige går för nästan det dubbla. Helt klart värt det, men känner mig ändå lite osäker - dels på om jag har råd och dels på om det är "säkert" eftersom säljaren inte har någon feedback från köpare ännu. Auktionen går dessutom ut om ca 1.5 h. Ska fundera lite till så får vi se...

 

Edit senare: BUHU - det blev ingen Meizu! Då reservationspriset fortfarande inte uppnåtts vid $120 så gav jag mig. Får hoppas på att säljaren lägger ut den igen med ett lägre pris, eller så köper jag den i Sverige lite senare helt enkelt. Vill verkligen ha en Meizu! Gärna i rosa eller champagne :)


Kommentarer
Postat av: Agneta

Vad bestämde du dig för? *nyfiken*

Postat av: Ellinor

Reservationspriset var högre än vad jag trodde, så jag fick ge mig :(

2005-08-01 @ 14:21:35
Postat av: Agneta

Typiskt! Kommer nog igen ska du se.

2005-08-01 @ 17:06:30
URL: http://atomflickan.webblogg.se
Postat av: Mariel

Måste man inte betala tullavgift för såna grejer? Min kompis köpte ett PSP (dataspelsgrej) och fick betala massa extra.

2005-08-02 @ 17:27:20
URL: http://leiram.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Mariel: Risken finns väl, men är det en privat säljare brukar han/hon inte ha något emot att skriva "gift" på tullslipen och då är ju risken betydligt mindre i alla fall. Men säker kan man ju aldrig vara.

2005-08-03 @ 11:55:53
Postat av: Fredrik

Mariel: Är varan tillräckligt mycket billigare, kan det vara värt det ändå. Så nu kommer min historia. Jag köpte en iAudio 5 (och satan i gatan vad jag kan rekommendera den, Ellinor) från en amerikansk webshop som skeppade till Europa. Tusenlappen billigare, inklusive frakt. Nu gick den igenom fin-fint, men även om den fastnat hade jag kännat några hundra på affären.

Dessutom kan det vara intressant att veta, att det inte är tullavgiften som är det jäkliga. Den är rätt mänsklig, vill jag minnas. Postens avgifter som kommer till i samma veva, å andra sidan...

2005-08-03 @ 13:03:20
URL: http://blog.adolvsson.com/
Postat av: Fredrik

[disclaimer: ovanstående inlägg tillkom framför allt för att få pusha för min sexiga favoritpryl. iAudio, din vän bland mp3-spelarna. *piiip*]

Alltså, cowon borde ge mig betalt för allt gott jag snackar om deras märke.

2005-08-03 @ 13:05:19
URL: http://blog.adolvsson.com/
Postat av: Ellinor

Fredrik: iAudio.. kikade jag på i början då jag började fundera på vilken mp3 jag skulle ha, men efter att jag nosade upp Meizu jämförs alla med den och hittills har den klått hela rasket! (Fast som synes har jag fortfarande inte fått tummen ur och införskaffat en!) Men det är bra att du försöker pusha för den.. *s*, se nu till att få provision för alla extra som säljs tack vare dig!

Ang. tullavgifter så har iaf jag har turen med mig hittills *peppar peppar* med alla eBay-köp, men det är mest för att jag tjatat på säljaren att märka den med "gift".. vill ta det säkra före det osäkra. Sedan har jag iofs inte handlat från en "riktig" amerikansk webshop ännu, då är nog risken desto större. Men bra att det funkade för dig och grattis till fyndet framför allt :)

2005-08-04 @ 22:32:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se