HOPPA INTE IHJÄL DIG!

Klaus in bed

(Sömniga på bilden) K befinner sig f n någonstans i Frankrike dit han bilade med två kompisar för att spendera nyår och hoppa fallskärm (!). Det är en sak att frivilligt kasta sig ur ett flygplan för färd neråt i x antal km/h sommartid - då kan jag förstå tjusningen även om jag med min höjdskräck inte skulle komma på tanken att göra detsamma - men vintertid då det ju är kallt härnere på jorden och garanterat betydligt kyligare däruppe i skyn.. nej, jag tycker det är lite onödigt sådär. Men nu gillar han ju att göra det och jag är väl egentligen inte överdrivet orolig att han ska råka ut för något (han har varit med om en olycka förut då han slog ut framtänderna och krossade benen under fötterna) men man vet ju aldrig.. Fick ett mess idag som berättade att det tydligen var väldigt kallt där de hade varit så de hade dragit mer söderut. Bara jag får hem honom i ett helt stycke är jag glad i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Agneta

Brutit benen under fötterna... oj oj oj. Det måste ha tagit ett tag innan det läkt ihop igen.

Jag kan inte heller riktigt fatta varför man väljer att göra det mitt i smällkalla vintern, men men. Alla har vi olika intressen :-)

Postat av: Anna

benen u n d e r fötterna? vilka är det? ;)

Men jag ska hoppa när det är en massa plusgrader....i australien typ, här fryser man ju ihjäl!

2005-12-29 @ 17:15:59
URL: http://mandalaya.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Agneta: Det gjorde det nog ja'.. och jävligt ont gjorde det visst också! Olika intressen javisst, men det där är på gränsen till dumt. Fast jag är snäll och rar flickvän och säger ingenting..

Anna: Ja, nåt under fötterna krossade han. Trampdynorna? Jag är lite lost vad gäller den mänskliga anatomin (!) men det var så han beskrev det.. Ska du OCKSÅ hoppa?! Ok, jag kan tänka mig att det kan vara en tuff grej att göra.. hade jag inte haft höjdrädslan hade nog inte hjärtat åkt upp i halsgropen av bara tanken..

2005-12-29 @ 17:25:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se