KONSTIGT?

Att bloggen trots att den förblev helt ouppdaterad under gårdagen (onsdag-torsdag med för den delen) har nått besöksrekord idag - på flera veckor - och att jag på nåt mystiskt sätt hoppat upp till plats 6 under "personliga" på Bloggtoppen och plats 16 av samtliga. Det har inte hänt förut. Vad kan det bero på? Nåja, trevligt i alla fall :)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej och tack för dina tips. Jag har varit på Nelson och det var mycket trevligt. Det har inte hunnit bli så många utekvällar och utflykter ännu då det känns som att första halvåret tog all energi (och pengar) i anspråk vad gäller lägenhet, möbler, språkkurs etc. Efter nyår har jag och Marcus bestämt oss för att "upptäcka" Schweiz på riktigt.

Jag har ingen aning om hur länge jag stannar i Schweiz. Min tyskakurs pågår fram till april så fram tills dess stannar jag här. Sen får vi se hur jag känner då. Jag får helt enkelt fråga mig själv vilka möjligheter som finns här respektive i Sverige... Så jag vet helt enkelt inte hur länge jag kommer att vara "exilsvensk"..;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se