Kullar i fejset

Över en natt bara ploppar de upp.. plitorna som inte är finnar utan bara som små "upphöjningar" som ömmar och inte går att klämma. Avskyr det verkligen och inte vet jag vad det beror på! Kanske någon som brukar drabbas av samma sak och har mer koll än mig? Nästa gång jag går på ansiktsbehandling vet jag åtminstone vad jag ska fråga om...

Kommentarer
Postat av: Agneta

Kliar de också? Jag får nämligen såna på halsen och ryggen som gör ont som f*n och kliar. Men jag tror att jag kommit på vad jag får dem av - balsam! Jag är helt enkelt allergisk mot balsam.

Postat av: Åsa

Nej, du är absolut inte ensam. Här är en till med "kullar" som bara poppar upp, och gärna när man minst vill ha de... :( Jag har frågat diverse kunniga utan att få något egentligt svar. Du kanske har bättre tur?! :)

2005-12-12 @ 13:41:12
URL: http://livetpaasen.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Åsa: Hudterapeuten pratade en gång om "inkapslingar".. det kan ha varit dessa hon menade. Men vad jag skulle göra åt dem fick jag inget svar på! Kanske sitter man för mkt framför datorn helt enkelt.

Agneta: Nix, de kliar inte. Låter urjobbigt att vara allergisk mot balsam om det nu är det du är! Tycker jag absolut du ska kolla upp!

2005-12-12 @ 13:47:17
Postat av: Maria

Hm. Det kan vara små fettansamlingar, dessa får man gå och sticka hål på hos terapeuten. Eller så kan det vara små "underjordiska finnar". De får man oftast av att ha täppt till porerna med något. Tänk smink eller felaktiga hudvårdsprodukter.

Allergiska utslag känns oftast mer som "mässling". Dvs kliar och är röda, men brukar inte ömma.

2005-12-12 @ 14:01:45
URL: http://maria.blogg.se
Postat av: Johanna

Det är inkapslade finnar helt enkelt, sitter djupare än vanliga finnar och gör oftast ont. Kan torkas ut, jag har produkter från ddf som är jättebra!

2005-12-12 @ 16:27:22
Postat av: Ellinor

Maria: Låter rätt troligt att det är smink som är roten till problemet.. för det är nog (som Johanna nedan säger) sk underjordiska/inkapslade finnar. De gör sjutton så ont att gå och fixa till också! :(

Johanna: Vad jag trodde.. har ju haft problem med det förut vintertid - hatar det! Ddf har jag aldrig hört talas om, går att köpa på salonger?

2005-12-12 @ 16:32:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se