SO THIS WAS COPENHAGEN..

Köpenhamn med K torsdag-fredag var som väntat alldeles alldeles underbart. Efter att ha kilat upp i ottan (kl 4!) bar det av med morgonflyget, K mötte upp på Kastrup och vi stack och käkade hotellfrukost på Radisson SAS på Amager vilket var hotellet vi bodde på då vi först träffades i maj. Deras frulle är amazing.. äggröra, bacon, stekt potatis, pannkakor, våfflor, vattenmelon, gott danskt bröd + allt det andra - you name it! I love hotellfrukost. Sedan snabbis och checkade in på hotellet (väldigt mysigt - katakombkänsla i korridorerna) innan vi stack ut på stan.. julmarknad i Nyhavn och en miljon butiker. Inte mycket folk alls (med undantag av Systrene Greene), inte alls som i Stockholm dagarna innan jul då det ju är hysteriskt. Förutom några julklappar köpte jag dock inte ett dugg - lider av beslutsångest och tror alltid att det finns bättre någon annanstans.. - till mig själv utom ett par svarta skinnhandskar och några små provtuber av Dr Hauschkas Flytande Dagcreme samt Rosencreme.

Tillbaka till hotellet och sov ett par timmar innan det var dags för Tivoli. Det var helt klart höjdpunkten, där är fantastiskt på kvällen i juletid! Gick mest omkring och bara fånlog och tindrande i kapp med de tusentals lamporna som lyste upp hela området.. första och enda julkänslan jag haft i år. Bilder säger inte så mycket men ungefär såhär såg det ut..

Karusell
Magiskt!

Hjärtträd
Träd med lampor i form av hjärtan

Åt middag på ett steakhouse (vilket var en liten miss) innan vi vandrade tillbaka till hotellet.. hade tänkt att sticka ner i baren och sippa lite drinks men gjorde missen att först gå upp till rummet där vi tuppade av på sängen - utmattade. Det var den kvällen.

Sov ut på fredagen och stack till Fisketorvet vid 11-tiden.. där var dock rätt trist så vi tog en smörrebrödslunch, följt av Fields resten av eftermiddagen som var kvar innan flyget gick. Lite folk där också för att vara dagen innan julafton. K provade kläder och jag sprang väl också runt och försökte hitta något att köpa (varför finner man aldrig det man vill ha då man väl har pengar?) men det blev åter bara nån julklapp. Suktade efter snygga och billiga stövlar på Pieces (tror jag det heter) men de var slut i min storlek :( En kort sejour på handikapptoaletten - bara sådär - lyckades vi dock med.. :) Det var den dagens höjdpunkt!

Allt som allt, mysigt att tillbringa ett par lediga dagar med K.. lite besviken att jag inte tog mig i kragen då det gällde shoppingen bara.

Kommentarer
Postat av: Anna

Det låter som du har haft det hur bra som helst ju!

God fortsättning!

Postat av: sara

helt perfa alltså =)

2005-12-28 @ 07:18:05
URL: http://hedgehog.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Anna: Det hade jag! God fortsättning önskas du med!

Sara: Indeed :)

2005-12-28 @ 10:43:23
Postat av: Anonym

Men jisses vicken fantasi man måste ha för att se hjärtat!!!

2005-12-28 @ 12:57:43
URL: http://kommandora.blogspot.com
Postat av: Ellinor

M: Ja, alltså.. motiv tagna med mobilen i mörker blir inte alltför skarpa!

2005-12-28 @ 13:06:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se