ALDRIG FÅR MAN VARA RIKTIGT GLAD

Tror ni inte att La Redoutekatalogen som varit en sådan snackis äntligen dunsade ner i undertecknades brevlåda idag?! Tillsammans med HMkatalogen (som visserligen kanske inte är någon jättehöjdpunkt). Så nu blir det till att fundera ut allt man vill ha i huvudet - beställa på riktigt får vänta tills ekonomin hämtat sig något.

 

Förresten. Tillsammans med katalogerna låg kreditkortsräkningen. Vilket antiklimax.


Kommentarer
Postat av: Galadriel

haha ja lite antiklimax.. lite! :)

min kreditkortsräkning vill jag itne ens se. när de skickar de skall jag slänga den direkt i pappersåtervinningen.. oöppnad. alternativt hävda att det inte var jag utan min okända tvillingssyster som blev bortadopterad till kanada i späd ålder.. vem vet, det kan ju funka! :)

//G.

ps. hmkatalogen var verkligen inget att hänga upp i julgranen.. sitter på jobbet nu och har kånkat med mig laredoute hit. skall strax sätta mig och glo i den.. även fast jag redan beställde från laredoute igår natt.. på kredit! =D

Postat av: Ellinor

Haha, ja.. det låter som en bra ursäkt att använda då fogden bankar på dörren sen! :) Tell me about it, La Redoute-krediten är livsfarlig med - plus att de ju har rätt hög ränta - så jag väntar nog med att beställa lite tills jag betalat av lite på den nuvarande skulden *duktig*.

2005-07-22 @ 11:50:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se