HÅRT LIV

Hann knappt kliva av Tallinnfärjan igår förmiddag innan det var fullt ös... fort-fort iväg till Kista och hämta paket på Nokias HK... vidare hem, kasta mig i duschen och slänga ner lite kläder i en väska... in till stan igen och iväg med 16.20-tåget till Helsingborg. Och där är jag nu! Fick förfrågan per telefon i Tallinn om jag hade lust att hoppa in på ett jobb härnere torsdag-fredag + några dagar nästa vecka och tackade ja - välbehövliga extrapengar. Inget avancerat precis, handlar om att uppdatera Nokiatelefoner och går till på så sätt att man kopplar en adapter till mobilen, väntar en stund och sedan packar ner den i en kartong. Det lät visst för simpelt, men faktum är att det är lite knepigt - dels för att programmet hakar upp sig ibland och dels för att det är en hel del meck med att få upp och koppla telefonerna till adaptrarna. Till på köpet har vi (jag + 3 killar) utarbetat ett system som ska upprätthållas på fyra stationer och halkar någon efter med sin del drabbas hela hanteringen.

 

Well. Trött som aldrig förr är jag i alla fall, jobbade 8-17.30 idag med en timmes lunch och eftersom man står upp hela tiden i ett inte-alltför-rent-lager-med-betonggolv har jag blåsor under fötterna av mina wedges (fel skor!) och känner mig fortfarande lortig trots duschen för en stund sedan. Jobbar imorrn med, sedan åker vi upp till Sthlm igen i den ena killens bil efter jobbet och återvänder söndag kväll - då med tåg (suck!) - för några dagars kneg till... får se då vi är klara (det är 5000 mobiler som ska uppdateras, vi ligger på 2500) men förhoppningsvis tills på onsdag eller torsdag.

 

Alltså fortsätter det här magra bloggandet ett tag till, just nu lånar jag datorn på hotellets Easy Access... det funkar dock.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se