JAG BLIR OCKSÅ KALLAD "VÄNNEN"

Läste hos Fredrik Virtanen av alla människor något om att bli kallad "vännen" av en tjej (bara tolkar som att det gäller the other way around med) betyder att det är kört. Det där har jag faktiskt funderat på också. Halvdejtade en kille i höstas som envisades med att kalla mig just "vännen" i sms. Innerst inne visste jag nog att han inte var så intresserad som jag ville att han skulle vara - något som senare visade sig stämma. Ni kan därför förstå min fasa för ett par dagar sedan då K sa samma sak i just ett sms "Hej vännen...". Men om man faktiskt råkar vara typ tillsammans (ja, vi har fastslagit att det är nog det vi är), ska man ta det som ett varningstecken eller är det jag som är paranoid nu (antagligen en retorisk fråga)? Det förra verkar konstigt eftersom han ringde från Frankrike idag och var precis hur fantastisk som helst.. "Jag saknar dig", "Dröm om mig på nätterna" osv. Han är ju dansk, kanske är "vännen" för honom ungefär som "skatt" (skætt?) som ju betyder typ darling. Hm. Jag lider nog av analysfeber.


Kommentarer
Postat av: Linda

Liiite analysfeber kanske.. jag kallar min kille för vännen, och honom är jag dökär i, så jag tror inte du ska oroa dig! :)

Postat av: Ellinor

Skönt att höra! Jag har nog en förmåga att nojja sönder sådana här småsaker.. så får andra dementera det åt mig innan det är byegones :)

2005-07-22 @ 23:28:11
Postat av: Emma

Little one är nog detsamma som vännen...

2005-07-22 @ 23:57:04
Postat av: Emma

-nog förstås

2005-07-23 @ 00:04:35
Postat av: whippet

Danska är svårt. Sedan tar det lite tid att känna varandra och veta hur den andre talar, jag vet ju inte hur länge ni har varit ihop. I mitt förhållande skulle det nog betyda början på slutet om jag blev kallad "vännen". I erat kanske något helt annat...

2005-07-23 @ 10:01:53
Postat av: Ellinor

Emma: Mkt möjligt

Whippet: "Början på slutet", DET lät olycksbådande! Det är en väldigt ny relation (träffats ett par månader) så det får vi verkligen hoppas att det inte är.. Jag får väl konfrontera honom *s*

2005-07-23 @ 11:04:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se