MIN VARDAG SOM SPÖKE

Riktigt duktig och både vaknade samt gick upp för 1/2 h sedan, circus en minut innan mobilalarmet ringde. Trots de 12 h sömn natten innan som gjorde att jag gick i säng först runt 1 i natt. Kanske kommer Helsingborg hjälpa i kampen att få slut på min kroniska insomnia, man måste liksom gå och lägga sig i tid då man går upp mellan 6 och halv 7 på morgonen (vet inte annars då jag gjorde det senast!). Känns bra.

 

Enda molnet på min himmel - lite fyndigt, vänta bara! - är att jag insett att min finfina lätta solbränna jag faktiskt lyckats skaffa mig (andra kanske inte skulle säga att jag är brun, men för att vara jag så...) kommer blekna och skrumpna bort till ingenting under nästa vecka. Spenderar man hela dagarna på ett instängt lager utan att se skymten av solen blir det liksom lätt så. Och med min tur lär väl regnet komma och vara resten av sommaren lagom till nästa helg eller nåt.

 

Alternativ 1: Ägna mig åt lite BUSande

 

Alternativ 2: Bli stammis i hotellets solarium

 

Tror bestämt det får bli båda delarna, jag är så less på att vara blek... Nu ska förmiddagen ägnas åt att stryka och packa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se