PÅ SPANING I KISTA C

Då kvällens planlagda middag dessvärre blev inställd (järnspikar!) finns det inget som får upp humöret som lite shopping! Sagt och gjort begav jag mig till Kista C - 3dje gången någonsin - eftersom jag i min enfaldhet trodde där skulle vara lugnt och skönt. Tji fick jag, det var helt galet mycket folk... alla sprang omkring, rev och slet i reatrasor och skor så jag höll på att få spel. Hade inga särskilt avancerade planer själv - kolla Wedinsrean som Lyxat tipsat om (visade sig vara helt värdelös) och kika på den där Oasisväskan (de hade inte ens Oasis, fattar inte varför jag fått för mig det). Lite spaning i alla fall i form av att:

 

- Wedins hade tagit in ett gäng Fryereplikor, pris runt 1000:-. Skulle provat ett par men orkade inte... Slutsatsen blir nog ändå att det inte är min typ av stövlar, de är för klumpiga helt enkelt.

 

- Rizzo hade också replikor, på The Väska den här gången. Pris runt 1800:- (?) för stor modell, 1300 för liten. Fina, men de hade faktiskt ruskigt snygga - lite liknande - på Wedins Accent också för bara 500:-. Ruskigt sugen på en ny höstväska känner jag.

 

Till slut kunde jag i alla fall inte motstå en ljuvlig, mossgrön hålstickad (virkad) omlottcardigan från HM och en grön-/orangerandig scarf från samma ställe. Blev även en vinröd, blommig lampskärm från underbara Pentik på rea. Nu är jag på mycket bättre humör :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se