SOM ETT SMÄCK!

För alla som kanske fundilerar på att beställa något från Lookfantastic jag skrev lite om här kan jag meddela att det - som Johanna också sa - fungerade alldeles utmärkt! Använde K som crash test dummie och fick honom att beställa lite produkter for men från bl a Redken. Varorna kom efter bara ett par dagar, var fint packeterade och såklart alldeles utmärkta (I love Redken!). Rekommenderas mao!

 

Dags för mig att lägga in en beställning också snart alltså - så snart det behagar trilla in lite flis...


Kommentarer
Postat av: Eleonore

Vad kostade frakten?

Postat av: Ellinor

£2,20 + £1,55 per item. Helt överkomligt.. även om HQHair är något billigare. Fast de jämnar ut sig med priserna på själva produkterna.

2005-07-18 @ 12:15:59
Postat av: Eleonore

Eftersom du hypar Redken så kanske jag skulle ta och testa. Vilken sort använder du? Jag har tunt hår med många hårstrån, färgat. Tvättar det nästan varje dag eftersom jag tränar = får lätt fett hår. Jag brukar köpa volymschampon tex. matrix och goldwell. Vad rekommenderar frisören ? :)

2005-07-18 @ 12:26:34
Postat av: Ellinor

*s* Ja, jag är svårt såld på hela Redken-hypen! Låter som att du har ungefär samma hårkvalitet som jag (med undantag av att jag aldrig köper volymschampoon, snarare glans) och för färgat hår är Redken Color Extend toppen, både schampoot/balsamet/behandlingen - speciellt den sista som gör mitt hår lent som silke! Gillar även Extreme Anti-Snap behandlingen på vintern då mitt hår blir flygit och elektriskt (schampoo/balsam i den serien har jag inte prövat men det är många som inte gillar att det tydligen inte löddrar så mkt). För volymbiten har du Headstrongserien sen. Kan hålla på i evigheter.. Matrix och Goldwell är ju också bra märken, gillar t ex Matrix oranga serie (sleek look?) som jag brukar alternera med. Lycka till i djungeln nu :)

2005-07-18 @ 12:42:00
Postat av: Galadriel

ok då måste jag med fråga dig :)
jag har tjockt hår, tvättar det varannan dag, varannan gång med schampo+balsam o varannan gång med bara balsam. schampo var 4e dag alltså. jag har fett hårbotten, medan själva hårstråna tenderar att bli torra och ibland lite frizzy. dock har jag ALDRIG kluvna hårtoppar.
det är inte färgat sen länge, har det på utväxt.
hårinpackning av kokosmjölk ca varannan vecka.
vad tror du? all soft?

kram//G.

2005-07-22 @ 01:40:40
URL: http://galadriel.blogg.se
Postat av: Ellinor

Galadriel: Nu är inte jag någon expert, men ja - All Soft eller Smooth Down låter det som (för just själva hårstråna). Då det gäller hårbotten har jag också samma problem som du och använder ibland Wella System Professional, Regulate Schampoo (for Oily Scalp) 1.7 för att få bukt med det så det är ett tips! Förresten, ang att tvätta varannan gång med schampoo/balsam och varannan med bara balsam så gjorde jag också det tills min frisör i våras blev helt förfärad då jag berättade det och sa att det ska man ABSOLUT inte göra då bara balsam kapslar in smutsen och annat dumt. Då ska man hellre köpa produkter som är så milda att man kan använda dem vid varje hårtvätt. Så sluta genast upp med det nu ;) /E

2005-07-22 @ 12:40:11
Postat av: Galadriel

ojdå, det där lät farligt =) jag har resonerat som så att schampo torkar ut, och jag kände mig jätteduktig osm använde det bara var 4e dag. hur skall jag göra nu då? kan ju inte tvätta håret bara var 4e dag, men vill heller inte använda schampo varannan. jag brukar ju stå och skrubba hårbotten jättelänge med varmt vatten tills jag inbillar mig att "nu har jag sköljt bort allt smuts" sen har jag i balsam som jag blandat ut med honung.. och mitt hår har både varit finare och mer återfuktat än innan. men men. skall göra som du säger.
nu rämnade min världsbild, bara så du vet! :)

//G.

2005-07-22 @ 13:26:17
URL: http://galadriel.blogg.se
Postat av: Sandra

Hej!

Jag håller med er att Redkens produkter är underbara! Jag kan inte leva utan dom! Jag älskar verkligen Extreme serien också, använder Anti Snap nästan varje dag (för det luktar ju så ljuvligt!).
Förut så beställde jag Redken från lookfantastic (för de är ju så dyrt att köpa på salong), men så hittade jag en svensk sida som säljer Redken, så nu handlar jag bara där, det är asbra! Bambishop heter den, www.bambishop.se är adressen! *tips*
Kram,
Sandra

2006-09-10 @ 19:22:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se