VÅNDAN MED ATT KÖPA PRESENTER

Birthdaygift till fadern (som fyller jämnt imorgon) inhandlad tillsammans med lillebror idag. Båda hade totalt hjärnsläpp ("Klocka?" Nej. "Kläder?" Nej. etc i all oändlighet) och slarvade runt i gallerian en bra stund innan D föreslog "Varför inte ett Englandspaket?" (han är besatt av England). Sagt och gjort inhandlades en bok om London och en trippelcd med engelsk folkmusik innan vi tappade all inspiration - vad är egentligen engelskt? - och köpte cigarr + snoppare samt att vi bestämde att brorsan ska köpa en flaska fejkskumpa imorrn innan båtens avgång, blir nämligen en Tallinnkryss för att fira den stora dagen. Bjuder honom på lunch i Tallinn med så får det räcka så. Usch, män/gubbar måste verkligen vara de svåraste som finns att köpa presenter åt så jag är glad att det är kirrat!


Kommentarer
Postat av: Helena

Visst var det härligt när det enda ens päron önskade sig i födelsedagspresent var en kram och en fin teckning!

Postat av: Jonna

Jamen, visst är det svårt med presenter till pappan. Har samma problem här. Varje år. Några gånger... (ja, för förutom födelsedag finns ju tex fars dag) Min pappa önskar sig aldrig något. Det är ju liksom så att är det något han saknar, så köper han det. Men han blir alltid glad för tid med oss! Ja, så oftast blir det ut och äta middag! Det funkar!
Hoppas ni får en trevlig kryssning! :)

2005-07-03 @ 22:09:17
URL: http://www.kazaanmjao.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Helena: Om! Undrar hur han skulle reagera om han fick det nu med... :)

Jonna: I know the drill, känner igen mig där! Tack, det blir nog trevligt :)

2005-07-04 @ 12:33:58
Postat av: Louise

Engelskt skulle väl vara en påse toast och marmelad också :P. Men nu har ni ju handlat och det blir nog jättebra!

2005-07-04 @ 21:49:05
URL: http://alltljuspamig.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Louise: Javisst skulle det..! Tänkte också på det fast vi lade ner den idén då det kändes så trist att köpa mat i födelsedagspresent. Fast hade kanske varit kul som en plojgrej.. Nu blev det bra i alla fall :)

2005-07-07 @ 19:16:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se