Budget-shopping

Kläder från Josefssons

 

Till något lite skojigare (till skillnad från allt relationstjafs)! Förirrade mig in på Josefssons sajt igår och lyckades faktiskt hitta lite finfina budgetkläder som jag såklart slog till på. Det blev volangkjolen och highwaterbyxorna ovan + lite till hemmet i form av ett par vepor (till väggprydnad) och en tavelhylla. Rätt nöjd faktiskt, tog expresspaket med så varorna lät väl vara här på onsdag em - härligt!


Kommentarer
Postat av: Helena

Jättefint. De där kjolarna gillar jag verkligen.
Ser att du länkar till strawberrynet. Har du shoppat nåt därifrån? Jag sitter och funderar på det, men är så nojjig när det ska handlas från sajter som inte är svenska.

Postat av: Ellinor

Inte shoppat på Strawberrynet än, men jag förstår din oro.. de skeppar ju från Hongkong med och paketen fastnar tydligen ofta i tullen (fast sedan hörde jag något om att de står för avgifterna om det skulle hända). Läste i nån annan blogg med att det tydligen fanns en hel negativt att säga om dem (vad specificerades inte..) så därför har jag dragit mig och hittat det jag vill ha på t ex eBay istället. Kan därför varken säga bu eller bä huruvida jag tycker att du ska slå till, tyvärr... Let me know hur det går om du gör det trots allt.

2005-06-21 @ 14:51:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se