Nikolaj och Julie

Hela gänget

Någon mer än jag som saknar utmärkta danska serien Nikolaj og Julie? Laddade just hem signaturmelodin - Tim Christensens "Right next to the right one" och påmindes om hur himla bra den var egentligen! Undrar om jag inte har ett avsnitt eller två inspelat nånstans... Annars kanske man skulle försöka få tag på den på dvd - om den finns det vill säga.


Edit: Den fanns på CdOn - 219:- för 2 avsnitt... det kändes lite dyrt. 11 dvd (22 avsnitt) x 219 = alldeles för många balubas!


Kommentarer
Postat av: Carl

Visst Nipper Tippan - jag råkade halka in nu på slutet av denna pågående repris på TV4+! och jag uppskatter denna relationserie!
Något av det danska umgängessättet tilltalar mig...bla ...vågar man i Dk be varandra om förlåtelse...och erkänna att man ibland faktiskt gör fel...utan att för den skull helt tappa ansiktet...som det ofta är i grannlandet .... okies kul att det finns någon annan som uppskattar denna unika serie - livfullt och skickligt spelat med en mysig historia med mycket....innehåll såväl skratt som ...tårar ävensom...
vänliga hälsningar
Carl

2006-01-14 @ 21:42:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se