På semester från världen

Beslutade mig för att ignorera alla inre röster som förebrående försökt göra sig hörda.. "Jo, det är lördag - då måste man göra något, kan inte bara sitta hemma då du för en gångs skull inte jobbar" och spikade en skön hemmakväll i egen regi.


På menyn stod pastasallad med tonfisk som jag fick ett infall och pulade in i ett par varma mexikanska pitabröd, blev riktigt gott faktiskt! Var också nere en sväng till min kvartersbutik - i samma hus, hur skönt är inte det? - och köpte mig en Daim till efterrätt. Skam till synes var det första gången - trots att jag nu bott här i 5 månader - jag överhuvudtaget var inne i den lilla butiken som ägs av två indier som luktar svett (enligt C då hon var där, det är därför jag dragit mig från att gå in...), men nu kan den nog räkna med fler besök av lilla mig i framtiden.


Resten av kvällen blir det nog bara lite filmtittning (
Sylvia) och kanske lite städning/strykning (ja, på en lördagkväll!).


Ps! Gaah, var fullt upptagen på Msn och missade således då auktionen på den där parfymen gick ut. Järnspikar!


EDIT lite senare: Blev så putt över ovanstående att jag gick in på eBay och införskaffade både nämnda parfym + Amazing Grace - båda i 5 ml flaskor för totalt 135:- inklusive frakt. Nöjd!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se