BACK FROM THE GRAVE

Nix, det blev ju dessvärre inget Bloggforum för min del igår.. feber, frossa och big time headache satte stopp för alla planer. Inte så liiite surt då man läser om hur roligt alla verkar ha haft! I'm drop dead jealous på er girls, bara så att ni vet! Dessutom var ju hunken Sigge där i egen hög person, bara att få dregla lite över honom på avstånd hade allt varit något, det! Men men.. det kommer väl (som Maria mycket riktigt påpekade) fler tillfällen!

Lycko mig har sovit, sovit och sovit istället. I två dagar typ. Däremellan lite video (inspelat DH-dubbelavsnitt + Riket) samt filmer (Rembrandt + Bleeder - mediokra båda två). Telefonen har varit avstängd, mobilen likaså.. och jag har bara cocoonat för mig själv. Nu känns det lite bättre i a f och planerar att gå och jobba i morgon trots allt. Ännu en vecka framför sig..

Kommentarer
Postat av: Agneta

Åh vad synd att du missade Bloggforum! Skönt att du inte var sjuk så länge i alla fall, men det lät som att det var rejält de dagar det varade. Hoppas att du känner dig frisk idag.

Postat av: Ellinor

Agneta: Jag vet.. fortfarande besviken över det! Men nästa gång (om 1/2 år förhoppningsvis) är jag där! Och du med hoppas jag!

2005-11-22 @ 11:46:41
Postat av: Agneta

Det är planen i alla fall :-).

2005-11-22 @ 12:18:24
URL: http://atomflickan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se