LITE FÅR DE VÄL TÅLA..

Igår var det Carola - idag är det Nalle Knutsson som rasar och hotar med stämning efter deras ofrivilliga medverkan i 100 höjdares "Efterkrigstidens 10 största hjärnsläpp" i måndags. Själv tycker jag det var hysteriskt roligt.. Filip & Fredrik blir verkligen bara bättre och bättre (spec. avsnittet om Cook Island i Grattis Världen garvade jag sjukt mycket åt). Lite får väl Carola & co tåla tycker man - where's their sense of humour?

Kommentarer
Postat av: Charlotta

Håller med dej!

Postat av: Linda

Jag tyckte senaste avsnittet av hundra höjdare var underbart! Och inte visste jag att Martin Timell var en sån liten vass en! :)

2005-11-23 @ 13:57:16
URL: http://lindisen.com
Postat av: Nettan

Jag verkligen älskar att kolla in Filip och Fredrik och se vad dom har hittat på för galenskaper. Du var inte den enda som garvade åt avsnittet om Cook Island kan jag säga. Själv låg jag mest dubbel här hemma i soffan.

2005-11-23 @ 16:50:10
URL: http://nettisan.webblogg.se
Postat av: Louise

Håller med - lite får de tåla! De är kändisar för tusan, det där är väl kändisskapets baksida. De får tåla att bli granskad. Och Carola har ju gjort det för tusan, det är ju inget påhittat, det är ju en inspelning från något hon gjort! Visst, hon har en otrolig röst, men annars tycker jag hon verkar väldigt tillgjord och lite för religiös för min del.
Filip&Fredrik är väldig roliga :), jag tyckte sista avsnittet var bra, när de var i Estland (?).

2005-11-23 @ 18:28:12
URL: http://alltljuspamig.blogspot.com
Postat av: Milda

Hon har ju gjort det och då är det ju bara att tiga stilla när liken s a s ramlar ur garderoben. Vänta 15 år till, så kommer kanske hennes blomkastning på Skansen att hamna i samma fack :o)

2005-11-23 @ 19:07:05
URL: http://mildamakter.blogspot.com/
Postat av: Ellinor

Linda: Inte jag heller.. han är kul! Gillar inte Anders Timell då, han är ett riktigt slajmo!

Nettan: Samma här! Tycker faktiskt att Grattis Världen slår både High Chaparall och 100 höjdare.

Louise: Medaljens baksida precis.. sedan förstår jag iofs att Carola gärna vill ta avstånd från något som ägde rum för så länge sedan men - som du säger - hon har ju faktiskt gjort det. Är inte heller speciellt förtjust i divan Carola. Estlands-avsnittet var också bra ja', killen med de många barnen var kul.. lite lurig!

Milda: Vad har hon att sätta emot liksom.. hon var ju sådär galet religiös förr och är det väl till viss del fortfarande även om hon inte talar i tungor längre. Hade velat se Allsångsavsnittet då hon kastar blommor - missade det :( (missade iofs alla..!)

2005-11-23 @ 21:35:15
Postat av: Louise

Ellinir: Ja, o när Fredrik skulle klättra upp för den där branten.. haha! Eller när Filip raggade på en av tjejerna som var med i bussen, han bad ju verkligen, 'jag vill spendera en helg med dig' typ. Mycket roande :D

2005-11-23 @ 23:01:27
URL: http://alltljuspamig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se