Make up history

Tecknat

Snor skamlöst Brunchgirls Make Up Q&A's!

När började du sminka dig? Faktum är att jag var den första i min klass redan vid 8-9 års ålder (lite väl tidigt kanske). Som jag måste ha sett ut... får skylla på att det var 80-tal om ni get my point!

Vilken var din första riktiga sminkprodukt? Någon mascara (blå?) fast kan för mitt liv inte komma på av vilket märke..

Och din första parfym? Faktiskt ingen Date (fast de kom sedan..) utan en Clarins Eau Dynamisante som pappa kom hem med efter någon resa

Vilken var din största skönhetsmiss som tonåring? Kanske att jag ett tag körde med små stjärnor, fästa med nagellack, på kinderna som han i Broder Daniel ni vet... Inte till vardags men ändå.

Beskriv din sminkstil idag: Rätt naturlig. Gärna många olika produkter men är livrädd för att överdosera.. Fast lite modigare har jag faktiskt blivit på senare tid - önskar jag vågade ännu lite mer!

Dina favoritsminkmärken: MAC, Lancôme, Make Up Store..

Hur lång tid tar det för dig att sminka dig till vardags? 20 minuter? Kör egentligen samma rutin som till fest, bara lite mer då det är det senare..

Du ska ut på stan och får bara välja två produkter att sminka dig med. Vilka blir det? Concealer och rouge. Fast läppglans vill jag ju ha också..

Vilken skönhetsprodukt köpte du senast? En ansiktsmask från Clinique köpte jag i torsdags. Plus att jag budade hem lite billigt från Avon på eBay nyligen.

Den dyraste produkten du någonsin köpt: Det mesta av mina "dyra" saker har jag köpt billigare på eBay eller Tradera. Kan verkligen inte komma på vad det är..

Ditt bästa budgettips: Ögonmakeupprimern från Lumene är toppen! Och så gillar jag Försvarets Hudsalva.

Ditt sämsta sminkköp: Alla taskiga foundations i fel ton man samlat på sig

Och den bästa produkten som finns: (För att vara lite originell och inte säga Elizabeth Arden Eight Hour krämen så... - fast den är också bra!) Älskar ju Nars Orgasm-rouget. Fast det var väl inte heller så originellt.

När var senaste gången du vaknade på morgonen med sminket kvar? Säkert tidigare i veckan någon gång. Fast jag har faktiskt blivit bättre på att ta bort det.

Hur många läpprodukter (läppstift/läppglans) äger du på ett ungefär? 15 kanske?

Din önskeprodukt: Jag är alltid på jakt efter det perfekta underlaget!


Kommentarer
Postat av: sara

ja vad skoj - tar genast tag i detta!

Postat av: Ellinor

Sara: Det tycker jag! Ser fram emot att läsa dina svar!

2005-11-06 @ 16:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se