MER FULTAL

Det här med fultal har jag ju svamlat om förut men precis som Swedish Brid hittade jag nu fram till sidan helt dedikerad till denna kulturella företeelse (vad mycket fritid en del måste ha!). Höftar fortfarande lite då det handlar om antal men det är nog rätt bra gissat.. och blir lite lätt förskräckt då "analysen" lyder as follows (vilket ljug förresten, om man inte visste bättre kunde man ju tro att jag var en slampa.. tror fullt och fast att allt bottnar i åldersskillnaden - och nej, det handlar för farao inte om någon farförälder jag lockat i bingen!).

Högrisk 

Ditt Fultal är duktigt över Socialstyrelsens rekommendationer

Hmmmm…för att komma upp i fultal av denna dimensionen har du antingen haft en herrans massa partners eller en intim relation med någon av dina vänners farföräldrar.

Troligtvis har du en knullgunga monterad i ditt vardagsrum och ditt beteende bottnar inte i något annat än dålig karaktär.

Vårt råd till dig är att snarast gå i kloster. Eller åtminstone bikta dig. Om inte du och tillräckligt många av din sort lyder detta råd har den socialdemokratiska regeringen aviserat att det kan det bli aktuellt med skatt på samlag. Kondomer kommer dock att vara avdragsgilla. På detta sätt hålls det nationella fultalsindexet i schack, samtidigt som säkert sex blir mer lönsamt.

I värsta fall kan det bli aktuellt att utdela spöstraff. Detta gäller dock inte medlemmar av S/M-klubbar som istället kommer att utvisas på obestämd tid.  

Kommentarer
Postat av: Martin

Hejsan

Kul att du hittat till vår sida. Vi på fultalscentrum i Visby vill be om ursäkt om du uppfattat vår sida som kränkande eller stötande. Vårt primära och mkt statliga syfte har hela tiden varit att folkbilda. Hör gärna av dig om du har fler frågor kring fultal och dess bakgrund.

många kramar

Martin (byrokrat på fulcentrum)

Postat av: Ellinor

Martin: Åh ja, jag blev fruktansvärt kränkt och stött. Märktes inte det? ;)

2005-11-07 @ 21:00:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se