NÄSTAN SISTA STELLA, LOVAR!

Nedräkningen till Stella McCartney for H&M är ju nere på sluttampen nu (har du missat det måste du befunnit dig i Burkina-Faso eller dylikt de senaste månaderna) - mindre än ett dygn kvar! Och jag börjar verkligen bli sjukt nervös, tanken på att stå och trängas och slita i paltorna tillsammans med ett gäng andra galna brudar är ingenting som får mig att jubla inombords precis. Men nu då jag tagit ledig och allt kan jag ju inte gärna skippa det.. dessutom suktar jag väldigt efter både jeansen och "silk chiffon blouse" som är mina mål. Är lite sugen på kavajen också men den får jag försöka hugga i webshopen om den ser fin ut i butik. Tankarna snurrar mer kring hur man ska lägga upp det hela.. kommer verkligen folk stå och köa i timmar redan innan de öppnar? Eller samlas alla bara kring ingången och rusar in då dörrarna öppnas? Var inte med förra året på Karl Lagerfeld-släppet så jag vet inte riktigt.. Hur ska ni som ska dit göra? Åka dit tidigt imorgon bitti och stå och vänta? Butiken jag ska till - Täby - ligger i ett köpcentrum så där kommer man väl inte in förrän vid 8-9 iaf gissar jag. Gud, så svårt det blev!

Kommentarer
Postat av: hotspot

Räkna med köer, gruff och hysteri. Så var det iallafall på Karl Lagerfeldt släppet... Då var jag iofs på butiken på hamngatan som borde vara värsta butiken att gå till...

Postat av: Ellinor

Hotspot: Jo, inser nog också att det är så det kommer bli. Får förbereda mig på att använda vassa armbågar helt enkelt.. synd att jag ska vara så timid av mig bara :) Hamngatan skulle jag aldrig sätta min fot på, hoppas inte alla andra också tänker så bara och sticker till förorten de med..

2005-11-09 @ 15:48:38
Postat av: Anonym

Skärp dig för tusan. Jösses vad patetisk du är.

2005-11-09 @ 15:56:16
Postat av: Emma

åhh jag är glad att jag ska till H&M Växjö =) men man ska aldrig säga aldrig brudarna kanske är hysteriska här med imorn =)

2005-11-09 @ 18:49:35
URL: http://emmisen.blogg.se
Postat av: Nea

Menar du att den INTE släpps i Burkina Faso? Shit vad besviken jag blir ;)

2005-11-09 @ 20:34:10
Postat av: Ellinor

Anonym: Du fick ett helt inlägg för det där. Håll tillgodo!

Emma: Jag tror hysterin har spritt sig till hela landet men man vet ju inte..

Nea: DET förstår jag.. :)

2005-11-09 @ 21:49:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se