PANIK!

Upptäckte igår att om man googlar mitt fullständiga namn så dyker bloggen upp som första sökning..! Mig veterligen har jag inte uppgivit mitt efternamn någonstans här så hur kan det vara möjligt? Vill verkligen fortsätta leva min relativt anonyma tillvaro här - det finns människor som jag skulle föredra inte fick nys om den här bloggen. Shit, vet inte hur jag ska ordna detta riktigt..


Kommentarer
Postat av: sara

Det kan vara från din anmälan till bloggforum - där kopplas ju ditt namn ihop med bloggen...

Postat av: Ellinor

Sara: Ja, alltså.. Bloggforum kommer upp som andra sökning så därigenom kan man ju hitta mig i alla fall. Hoppas på att det försvinner då det är över (om de nu tar bort posten om anmälda), annars får jag mejla dem och hoppas på att det var det som var grejen.. Annars får jag mejla Roland istället.

2005-11-13 @ 11:31:58
Postat av: Linda

ja, jag skulle oxå skriva att det har med bloggforum att göra eftersom de lagt ut efternamnen.
hoppas det ordnar sig. man måste få välja sin anonymitet.

2005-11-13 @ 20:46:57
URL: http://lindarling.blogg.se
Postat av: Sandra

en kompis bad dem ta bort det eftersom hon inte heller ville att det skulle stå med! sen var det cashat men till slut försvann det...

2005-11-13 @ 22:43:17
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Sparkle

jag råkade ut för det, jag som är kompisen ovan som Sandra nämnde, blev asförbannad och det var ett jävla shåå med det, hotade med PuL, det är på grund av att de cashat sidan som google nåt den och sen spreds den till knuff.se oxå som jag inte fått bort mitt namn på.

2005-11-13 @ 23:51:52
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: hotspot

Oj oj oj, blev genast nervös och måste googla mitt namn. Känner precis som du!

2005-11-14 @ 08:03:14
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Linda: Nu har jag iaf mejlat Bloggforum och såg precis att de tagit bort mitt efternamn, nu ska det bara googlas också..

Sandra & Sparkle: Hm. Måste erkänna att jag inte vet riktigt vad "casha" är. Nu är namnet iaf borttaget men det ligger väl säkert kvar ett tag på Google i alla fall.. Tråkigt att du (Sparkle) inte fått bort ditt namn på knuff.se :(

Hotspot: Japp, som Linda sa.. man måste få välja sin anonymitet. Visserligen är jag nog rätt lätt att känna igen om man vet vad man ska "leta efter" i själva bloggen men vill inte att en del folk som redan känner mig så att säga ska hitta till bloggen den andra vägen..

2005-11-14 @ 18:46:22
Postat av: Sparkle

jag är inte riktigt 100 på vad casha betyder heller, men det har något att göra med att man kan hitta information lättare och att man då kan sprida det, nåt sånt är det typ. Skönt att de tog bort dig oxå. Det är faktiskt ett brott mot PuL det de gjorde. Om nån brydde sig om att stämma dem skulle de minsann bli skyldiga att paya oss som "tagit skada" Ang. att det ligger kvar på google. skrev till de på www.blogg.se som ansvarar för min blogg och de fixade med google, vet inte hur men han sa att han skulle fixa det åt mig och vips så var allt borta utom knuff typ..men kollade just och knuff är åxå borta nu. men söker man på mitt namn så kommer det fortfarande upp på bloggforumssidan, infot om den sidan alltså...men mitt namn är borttaget därifrån. Det beror på att sidan är cashad tror jag.

2005-11-14 @ 19:48:22
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Sparkle

vill förtydliga: mitt namn är borttaget från själva hemsidan men på inforutan för bloggforum på google när man söker på mitt namn så står mitt namn kvar. Krångligt att förklara, men jag hoppas du fattar. Detta blev lite längre än jag hade tänkt mig, du får ursäkta :)

2005-11-14 @ 19:50:43
URL: http://sparkle.blogg.se
Postat av: Ellinor

Sparkle: Jag förstår precis vad du menar, samma sak för mig (som i ditt sista inlägg). Ska nog mejla Webblogg och se om de kan ordna till det, funkade det för dig så borde det ju göra det för mig med! Finns också på knuff men inte på sidan man kommer till om man följer länken så den är jag inte lika "orolig" för..

2005-11-14 @ 20:17:35
Postat av: Sparkle

Ellinor: nä precis, jag var inte heller så orolig för knuff, kollade igenom så att man inte kunde hitta mitt meddelande. Men lycka till, det borde inte vara något problem för dig heller

2005-11-15 @ 20:50:01
URL: http://sparkle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se