PUSHER II

Pusher2
Var ju forever sedan jag tjatade om hur gärna jag ville se Pusher II...
I söndags blev det i alla fall äntligen av, på dvd och den var så bra-bra-bra - bättre än 1:an med Kim Bodnia (som är fantastisk den med, sett den fler gånger än jag kan räkna). Uppföljare kan lyckas, det är tydligt! Nu väntar jag bara på Pusher III som visst har premiär i Danmark runt årsskiftet... den handlar om Milo, den jugoslaviska gangsterkungen (till skillnad från ettan som följde Frank och tvåan som följde Tonny). Själv skulle jag hellre se hur det gick för Tonny efter att han ****** Smeden och försvann med ****** (för er som inte sett filmen)...

Kommentarer
Postat av: Nannis

Jag älskar Pusher-filmerna och även Bleeder som är så vidrig! Jag saknar dock Kim Bodnia eftersom han är min favorit och man kan ju inte påstå att Mads Mikkelsen är ögongodis i Pusher II... ;-)

2005-11-01 @ 11:38:59
Postat av: Ellinor

Nannis: Jag med.. älskar förresten nästan all dansk film! Tyckte också det var synd att inte Kim Bodnia var med i 2:an, han är bra! Har du inte sett Inkasso med honom + Iben Hjejle rekommenderar jag det verkligen. Mads kan aldrig bli ful fast nej, så snygg var han väl kanske inte i just den filmen.. :)

2005-11-02 @ 12:32:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se