STELLA = INTE MIN BAG

Hämtade ut H&M-paketet med bl a Stella-kläderna idag och nu då jag testat blir omdömet... nja. Topen/t-shirten skulle väl funka men materialet känns som en sovtröja. Blusen är helt okej i storleken, lite stor men det blir bättre då man knyter banden.. dock får jag rysningar av materialet och den är lite väl "gullig" för min smak (gillar inte fjärilsarmarna). Inte bestämt mig än, men det lutar åt att rubbet får åka tillbaka. Egentligen var det ju mest jeansen jag var ute efter och där ska jag göra ett nytt försök i webshopen den 25:e eftersom jag gick bet sist. Det söta röda underklädessetet jag också beställt funkade dock (och nej, det kommer inte någon bild på mig i det.. detta är ingen porrblogg *s*) och det rosa paraplyet och strumporna är det ju inte så mycket att orda om.


Kommentarer
Postat av: Linda

Synd att du inte blev nöjd. Fick mitt linne idag med och jag blev störtkär! Hade tänkt sälja av det för jag har egentligen inte råd med det, men nu när jag provat har jag inte hjärta att släppa det. Saaappy! ;)

Postat av: sara

jag har inte fått mitt paket - räknar med att det kommer idag!

2005-11-23 @ 08:13:30
URL: http://hedgehog.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Linda: Skoj att du blev nöjd i alla fall :) Jag hoppades ju men anade att det jag beställde inte skulle sitta så bra på mig.. Men har inte gett upp hoppet helt om jeansen i alla fall.

Sara: Och det gjorde det ju :)

2005-11-23 @ 20:26:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se