BLACK GOES WITH ANYTHING?

Funderat lite runt det här med att matcha svarta kläder... Grundregeln är ju att man ska akta sig för att ha svart tillsammans med starka färger som t ex rosa och turkos eftersom det "urholkar" färgen och får plagget att se billigare ut än vad det är. Man ska snarare satsa på att matcha färg med annan färg så att säga. Likaså att matcha svart med vitt kan ge en känsla av servitris alternativt pingvin. Min fråga är då - vad finns kvar att matcha med? För mig som ofta har svarta byxor - speciellt på restaurangen och med valfri överdel - är det en lite angelägen fråga. Vill absolut inte ha helsvart eftersom jag känner mig likblek då. Hur matchar ni själva svart?

Kommentarer
Postat av: sara

hm, jag har nästan alltid svart på mig... Eftersom jag sällan har starka färger på mig (utom på sommaren då) så tycker jag man kan ha alla färger till... Jag har ofta helsvart och piggar upp med smycken eller en scarf i grönt, rosa eller nåt... jeans och svart är alltid klätt.

men man måste passa sig så man inte miss-matchar svart o svart - alla svarta färger är ju inte lika. Färger jag undviker tillsammans är svart o blått, men blått är inte min färg alls. har inget blått plagg tror jag

Postat av: AnnicaB

Grått? Beige? Mera svart? Kanske :)

2005-09-29 @ 16:45:58
URL: http://annicanu.blogsome.com
Postat av: Tilda

"smutsiga" pasteller funkar. Ser rockigt ut istället för billigt. Då är rosa och turkos klockrena.

2005-09-29 @ 19:59:31
URL: http://shopblogg.webblogg.se/
Postat av: Andrea

Jag älskar svart + blå jeans i olika nyanser. Favorit är nog mina nya svarta skinnstövlar med rund tå instopade stuprör + stor svart stickad polo + svart skepparkavaj. Svart + armé grönt är snyggt liksom svart + beige obs kan bli tantvarning på det sista. Efter otaliga försök så går svart + vitt bort. Jag ser faktiskt ut som en pingvin då.

2005-09-30 @ 09:25:18
Postat av: Andrea

Testa svart kofta o svarta byxor med ett linne i utstickande färg under som bara skymtas under koftan.

2005-09-30 @ 09:27:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se