Cinderella

Fick ju en del stash i samband med försäljning av gamla mobilen och tänkte jag skulle unna mig något lite lyxigt bara för mig... ringde Aktiv Hudvård för att beställa tid och fick redan imorgon 11.30 - hurra! Ansiktsbehandling 60 min + frans-och-brynfärg i samband med det för 550:- tycker jag är ett bra pris och har varit nöjda med dem tidigare. Egentligen ville jag gå till någon som använder Dermalogicas produkter den här gången men det skulle ha blivit ett par hundra dyrare med det där extra (AH har Bioline) och så viktigt var det inte. Förvånansvärt många som inte erbjuder specialpris för fransar/bryn i samband med annan behandling, vilket jag tycker är konstigt. AH tar 100:- extra så det är klart man passar på! Hur som helst ska det bli hur skönt som helst... efteråt det vill säga - portömningen och allt det där är inte så trevligt, förra gången grät jag bokstavligen. Men det är välbehövligt med lite uppfräschning nu känner jag!

Kommentarer
Postat av: sara

låter underbart och en flicka ska alltid unna sig lite extra tycker jag!

Postat av: Ran

Mmm.. det lät skönt med en ansiktsbehandling och plockning av bryn. Jag är i desperat behov av en portömning och brynplock. Massagen är verkligen det mest avslappnande och ljuvliga momentet i hela behandlingen.

2005-09-05 @ 15:47:43
URL: http://koga.webblogg.se/
Postat av: Ellinor

Sara: Absolut! Åtminstone blir det underbart då det är över och jag blir fin :)

Ran: Har äntligen börjat vänja mig vid det där massagemomentet efter att alltid ha tyckt det var lite obekvämt att ligga där medan någon annan anstränger sig för att jag ska ha det bra liksom. Det är lite Master - Servant situation typ... Men nu försöker jag bortse från det och bara njuta!

2005-09-06 @ 00:25:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se