FÖRBJUDEN FRUKT

sjukt hotta män inne på min SD-sida hela dagarna, men de skickar sällan (men ibland!) små meddelanden... kan ha något att göra (inbillar jag mig) med att min civilstatus nu läses som "upptagen", vilket ju inte är så uppmuntrande - för eventuella friare då alltså *snett smil*! Men lite retfullt är det... och jag som älskar att flirta vilket jag inte får göra nu heller (eller får jag?) - hur oskyldigt det än må vara så säger samvetet ifrån..

Kommentarer
Postat av: D

Nu kanske jag är lite väl moraltantig, men om du _nyligen_ har bytt civil status till 'upptagen' och du fortfarande är intresserad av att flörta.. jag tror nog att jag själv skulle ifrågasätta om det som gjort mig 'upptagen' verkligen är det jag vill ha.

Postat av: Ellinor

D: Japp, saftiga moralkakor här minsann ;) Nu kanske det inte riktigt lät så.. men jag är väl egentligen inte intresserad av att flirta på riktigt, är väldigt tacksam och lycklig över det jag har, t o m tokkär skulle man kunna säga men iom att det är ett förhållande på distans känns det kanske lite hopplöst ibland. Men jag skulle aldrig sätta det jag har på spel.. det är vad jag vill ha!

2005-09-06 @ 21:06:10
Postat av: D

re: Ellinor

Okej, jag förstår. Vet precis hur kul det kan vara att ha distansförhållande. Dessutom kan jag ju förstå att det känns lockande när lite tajta hunks kikar förbi. Dessutom behöver man inte äta moralkakorna, jag ställde bara fram dom ifall någon kände sig sugen. ;)

2005-09-06 @ 21:33:16
URL: http://blog.jerveren.se/
Postat av: Fredrik

Jag gillar kakor, men det ska erkännas, att chokladkakor smakar allra bäst.

2005-09-06 @ 22:05:33
Postat av: Ellinor

D: "Lite tajta hunks".. vad roligt att höra en kille säga något sån't *ler*

Fredrik: Det DÄR var dubbeltydigt om något!

2005-09-07 @ 22:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se