TO ALL JEANSFASHIONISTAS

Eftersom jag är en sådan virgin då det gäller jeans kanske det finns någon annan fashionista som har lite mer koll på, i det här fallet, Acne... mer specifikt modellen Hex Pure (stuprör). Var på Åhléns idag och testade dem, strl 26 som satt som klistrade (klar varning för höftblåmärken!) och därför undrar jag om de möjligtvis töjer sig lite efter tvätt? För det kan väl inte vara så att de krymper? Ska jag lägga ner en förmögenhet (i mina ögon) på ett par jeans ska det banne mig inte bli något felköp...!

Kommentarer
Postat av: Helena

Vet inte om det är nåt speciellt just med acne, men andra jeans töjer sig i midjan och krymper något på längden.

Postat av: Ellinor

Helena: Är det så så är det ju perfekt! :)

2005-09-25 @ 18:28:42
Postat av: Rebecca

Du ska helt klart köpa de allra minsta du får på dig. speciellt när det gäller stuprör (som ju ska sitta slimmat) Köpte ett par acne hex otvättade förra helgen. klämde in mig i strl 26 fast jag nästan alltid köper 27.. och märker redan att de börjar släppa. Var noga med att använda dem länge innan du tvättar dem.. då kommer de töja sig maximalt, eftersom de krymper lite när man tvättar dem sedan.. Jag tror på 26:orna!

2005-09-25 @ 18:58:05
URL: http://becca.webblogg.se
Postat av: Anna

Jag äger inga Acne, passar inte stora jag, men dieseljeanse håller formen superbra när man betalat förmögenheten för dom.....

2005-09-25 @ 18:58:28
URL: http://mandalaya.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Becca: TACK! Det var superbra råd verkligen! Då får det nog bli ett par sådana helt bestämt!

Anna: Vet inte varför jag alltid associerat Diesel med typ workerjeans, kanske är det namnet :)

2005-09-25 @ 19:02:23
Postat av: Eleonore

Jag köpte också 26 på mina Acne (Hep Raw) och de sitter slimmat. Går man upp till 27 som är min vanliga storlek så blir de för stora. Så jag säger som ovanstående: köp 26!

2005-09-26 @ 14:47:33
Postat av: Ellinor

Eleonore: Vi är nog rätt lika i kroppsformen tror jag så ja - det blir 26:or!

2005-09-26 @ 19:09:29
Postat av: lills

Hej. Jag köpte ett par ljusa acne som har satt tajt som satan när jag testade dem i affären, men dem sitter tyvärr rätt slappt nu. Fick ett råd från en som arbetar i en jeansbuktik att så gott som alla jeans töjer sig (särskilt stretchiga) men SPECIELLT ljusa/behandlade/slitna jeans. Mina acne jag köpte var alltså ljusa & redan behandlade/slitna.

Så ett tips jag fick av henne var att i affären köpa så tajta jeans som man bara kan få på sig (om det inte står i jeansen att det kommer krympa/väldig tjocka jeans) och SÄRSKILT när det gäller ljusa/behandlade jeans.

Men just acne jeansen är rätt så strectchiga av sig, mina blev ju rätt slappa. Så jag tycker absolut du ska köra på så tajta du kan få på dig när det gäller acne.

Sen sa hon som arbetade i jeansbuktiken även att dem inte töjer sig så mkt i midjan, då det är starkare sömmar och matrieal där, utan mer på ställen som vid låren/rumpan.

2005-09-26 @ 22:12:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se