BEIJING-BLOGG

I och med den ståndande Beijing-resan är det väl inte direkt chockerande att min favvoblogg f n heter Älskade Beijing! Ulrika som har den är full av matnyttiga tips och var dessutom så snäll att hon rekade Phoenix Travel - resebyrån vi tänker åka med - i bloggen vilket enbart ledde till positiv respons så det verkar vara ett bra val. Dessutom.. om jag kan pruta och fyndshoppa som hon kommer jag att vara lycklig! Nej, prutning är inte min starka sida men K har lovat att han är bra på det - vilket jag livligt kan föreställa mig, han kan vara rätt "på" på danskt manér - så han får väl lära mig konsten. Om det bara inte vore så tröttsamt att stå och tjafsa i evigheter om några tior. Men många bäckar små...

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Det är faktiskt inte så svårt att pruta i Beijing! Jag avskyr att pruta och tycker att det är dödsdrygt men det går ganska snabbt i Kina. Har man bara någonlunda koll på vad saker kostar så märker de det ganska snabbt:) Hör av dig om det är ngt du undrar eller vill ha prisinfo om!

Postat av: Ellinor

Får ha dina prisrekommendationer i bloggen som ett litet rättesnöre då :) Mycket möjligt att jag tar dig på orden där, tack!

2006-04-14 @ 21:29:33
Postat av: Maria

När jag var där över nyår nu så var 80 spänn ett bra pris för det mesta i kläd- och skoväg.. haha, och det är ett väskparadis! Jag blev helt galen.. :)

2006-04-19 @ 15:51:14
URL: http://maria.slacker.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se