NEDRÄKNING

Om sisådär 33-34 timmar anländer min dejlige dansk, den här gången från Köpenhamn (fast han bor i Göteborg.. jag förstod på bloggträffen att jag inte gjort det riktigt klart). Hur som helst har han några dagar ledigt och kommer upp för att träffa mig trots att jag varnat honom för att jag troligtvis kommer att vara tvungen att hoppa in på restaurangen så att vi bara får nätterna + några timmar mitt på dagen ihop. Det där med restaurangen är however lite rörigt just nu, bossen stack till Argentina idag och på torsdag åker hans mamma (som också jobbar där) efter och de stannar borta i två veckor. Det innebär ju att det inte finns någon kvar som kan sköta stället om inte hans bror hoppar in och de har pratat om att hålla stängt så länge, vilket ju skulle innebära att jag inte behöver komma dit. På ett sätt skulle det kännas skönt (inte minst nu då K kommer) men å andra sidan förlorar jag så pass mycket pengar att det inte är värt det, bara för att få ta det lugnt. Ikväll ska jag i alla fall dit så vi får se vad som har beslutats då.

Hur som helst längtar jag tokmycket efter min kärlek.. det är verkligen konstigt hur känslorna kan växa mer och mer ju längre tiden går. I vanliga fall brukar det vara precis tvärtom för mig, jag faller som en fura från början innan känslorna mattas av. Men mellan mig och K blir det bara bättre och bättre! Det är kärlek.. banne mig!

Kommentarer
Postat av: Anna

Men honung, du skulle ju vara ledig. Verkar som du jobbar jämt på restaurangen? Ha det alldeles underbat med din kärlek, blir så glad av att läsa att den växer, kärleken alltså! :D

2006-04-04 @ 15:59:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se