DEN FÖRSTA HÖSTDAGEN

Kändes det inte lite som den första höstdagen idag - åtminstone här i Stockholm? Mulet, blåsigt, kallt och duggregn.. och det är inte alls höstmysigt enligt min åsikt (då ska det ju vara klart och soligt men kyligt). Jag + C tog en fika längst upp i Kulturhuset och det var skojigt att ses igen.. hon är nog den vän som jag känner att jag kan berätta allra mest för. Avslöjade bl a "hemlisen" om K - ni vet.. den jag inte kan skriva om här - och fick lite nyttig input. Hon verkade inte alls tycka det var så farligt, i likhet med mamma som också tog det bra medan brorsan blev något mer chockad (i brist på rätt ord). De (+ Göteborgs-J i ett svagt ögonblick på MSN) är de enda jag berättat för och så får det nog förbli ett tag till. Förlåt.. jag får det nog att låta som om han i själva verket är yxmördare eller något och det är inte alls så farligt. Men om jag ville så skulle jag nog kunna haka upp mig på det mer än vad jag gör. Fast nu är det ju loooove det här..

I övrigt så såg jag en väldigt söt kjol på WERA /
Åhléns som det var hemskt nära att jag halade upp kortet och köpte men sansade mig eftersom jag just nu inte ens har råd med de 499:- som den kostade. Men ni kan inte missa den, hänger precis där rakt fram och till höger då man kommer upp med rulltrappan. Puffig och vid, mönstrad (blommig? minns inte..) och finns i två färger. En riktig höstkjol. Men spara en till mig så jag kan köpa den då jag får flis!

Nu ska jag skriva ihop en eller två jobbansökningar och besvara lite mail. Ha en trevlig kväll!


Kommentarer
Postat av: Herr "Vänsterprassel är mitt andranamn"*

Med hjälp av uteslutningsmetoden har jag kommit fram till att "hemlisen" måste bestå i att K berättade att han är bisexuell och har haft relationer med män. För vad skulle det annars kunna vara liksom; han är ju ihop med dig så då kan han inte vara homo, antal barn har du koll på, det är inget kriminellt och jag tror inte att han bär på någon dödlig sjukdom. Dessutom tillräckligt sensationellt ändå för att chocka både dig och din brorsa. Således bisexuell.

För övrigt vill jag å det bestämdaste protestera mot alla användning av ordet "höst" i din blogg på minst 1 månad. Så det så.

2006-08-14 @ 13:21:57
Postat av: Ellinor

A: Oj, här funderas och analyseras det visst för fulla muggar.. ;) Men icke-sa-nicke, kan meddela att du har felfelfel! Fast du har rätt, hade det varit så hade jag nog reagerat på ungefär samma sätt. Men jag vill inte skriva här vad det är (speciellt inte för dig, ditt neggo!) för jag vet vilka moralpredikningar som skulle komma från en del. Plus att jag hängt ut K tillräckligt.

Betr. det där med hösten så kan jag ju hålla med om att det inte känns särskilt uppmuntrande. Fast HÖSTkläder måste jag ju få skriva om :)

2006-08-14 @ 13:31:26
Postat av: Herr "Vänsterprassel är mitt andranamn"

Njae, mest en snabbanalys. Som tydligen inte var mitt i prick direkt. Han hade inte ett annat förhållande heller skrev du så om man utesluterdet plus tidigare gissningar vad skulle det då kunna vara som är chockerande(för vissa iaf)....

Nope. Du får gärna skriva om kläder men inte om höstkläder. Sorry.

2006-08-14 @ 13:49:12
Postat av: Ellinor

A: Ja, det kan du ju fundera på vad det skulle kunna vara..!

Nähä - och vad ska jag skriva om för kläder om inte höstkläder..? Att tjacka bikinins och tunna sommarskor känns ju inte så aktuellt precis. Så, tyvärr - du får väl låta bli att läsa då :)

2006-08-14 @ 14:11:48
Postat av: Herr "Vänsterprassel är mitt andranamn"

Får väl göra det. Få se om jag hinner klura ut vad det är innan du avslöjar det (om du nu gör det).

Vad sägs om underkläder :-) Alltid lika trevligt att läsa om.

Lunch nån dag innan du förvinner utomlands?

2006-08-14 @ 14:45:12
Postat av: Ellinor

A: "Man är sig själv närmast".. så kan jag väl säga som en ledtråd. Och nu syftar jag på dig. Men jag vill verkligen inte avslöja det i bloggen just nu så även om det där hjälpte så att du kommer på det så behöver du ju inte skriva det här.

Hm.. underkläder - vet inte om det vore så intressant för någon (förutom dig då *s*) att läsa om. Förresten så blir det så fantasilöst - vitt, svart, spets och sexigt.. that's it liksom. Så jag tror vi hoppar det ;)

Visst kan vi luncha. Du får väl höra av dig isf, har tyvärr inte kvar ditt nummer.

2006-08-14 @ 14:56:33
Postat av: Herr "Vänsterprassel är mitt andranamn"

Kommer jag på det (vilket din ledtråd ännu inte hjälpt mig till) så lovar jag att inte skriva nåt här.

Underkläder till tjejer/kvinnor i vitt, svart, spets och sexigt kan aldrig någonsin vara fantasilöst. Fast det uttalandet kanske får stå för en gammal snuskgubbe som undertecknad...

Då blir det knepigt för jag har inte kvar ditt nummer heller...och även om jag inte riskerar att bli direkt nedringd så kanske jag inte ska lägga ut det här.

2006-08-14 @ 15:36:46
Postat av: Herr "Vänsterprassel är mitt andranamn"

Förtydligande: Jag menade att jag kanske inte ska lägga ut mitt nummer här i din blogg.

2006-08-14 @ 15:38:08
Postat av: Ellinor

A: Du får väl skicka iväg ett mail då på [email protected]

Postat av: Herr "Vänsterprassel är mitt andranamn"

Oki. Visste inte i vilken utsträckning som du använder den mailen. Skickar mitt nr dit då.

2006-08-14 @ 16:37:50
Postat av: Ellinor

A: Det är den mailen jag använder så där kan du terra mig när som helst och jag läser det.. ;)

2006-08-14 @ 16:40:37
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Herr "Vänsterprassel är mitt andranamn"

Oki.

För övrigt skulle jag gärna vilja bli av med epitet - Herr "Vänsterprassel är mitt andranamn" - eftersom jag sedan en tid inte pysslar med dylika aktiviteter.

2006-08-14 @ 17:20:57
Postat av: Ellinor

A: Se där, det ville du gärna få fram? Nu är det ju iofs du som började med att kalla dig det här i kommentarerna (då du kunde ha skrivit ditt namn och jag hade vetat) så feel free att dra till med något annat.

Varför gör du inte det då? Måste jag såklart fråga.. För att du är lycklig med L numera eller för att du helt enkelt inte har hittat någon ny sedan det kröp fram att unga tjejen inte ville ha dig på riktigt och det därför blev för jobbigt att träffas (gissar jag)? För du vet väl vad man säger - en gång otrogen.. alltid otrogen ;)

2006-08-14 @ 17:55:28
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: f.d. Herr "Vänsterprassel är mitt andranamn"

Ett litet "f.d." före så var ju den saken avklarad. Lätt som en plätt :-)

Förutom att det inte direkt "kröp fram" så är det inte så illa gissat. Du får mer info när vi lunchar.

2006-08-14 @ 20:13:17
Postat av: Ellinor

"Mr F.d..": Du är verkligen mästare i att säga A men inte B! Även om jag har en viss förståelse för att du kanske inte vill blotta dig just här helt och hållet. Kul att du är lycklig med L iaf om det nu var en av de sakerna som stämde i min lilla analys :)

2006-08-14 @ 22:06:12
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: f.d. Herr "Vänsterprassel är mitt andranamn"

Vill inte vara petig men jag sa inte att det var rätt gissat utan bara att det inte var så illa gissat. Vilken ju är en liten men dock så viktig distinktion.

2006-08-14 @ 22:40:40
Postat av: Ellinor

A: Äsch, tomato - tomato! (Med amerikansk resp. brittisk accent) Jaja, du får väl ta och maila mig det där numret sedan då så får vi luncha och jag får höra ALLT ;) Fast det lär väl iofs dröja ett par månader (max det om jag får bestämma) innan jag flyttar så det brinner ju inte i knutarna precis.

2006-08-14 @ 22:49:25
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se