EN KÄRLEKSFÖRKLARING

Idag tuffade dansken ner mot Malmö och Köpenhamn efter 1 ½ fantastiskt dygn ihop. Vi har praaatat och vi har planerat och vi har ätit gott och vi har gått på stan (galenpannan köpte ett DKNY-bälte för 1000:- jäkla spänn, jag nöjde mig med fika..) och vi har pussats hej vilt! Ja.. och så har vi spenderat en del tid under täcket också (dock inte så mycket som vi båda hade velat av skäl som jag inte ska gå in på). Driver antagligen er till vansinne med mitt tjat.. men faktum är att han antagligen är det bästa som har hänt mig som det känns nu! Han är oändligt kärleksfull, omtänksam, rolig, generös, alltid glad och får mig alltid att känna mig som om han bara har ögon för mig. Jag förstår inte hur det är möjligt att bara se på en person och samtidigt fyllas av en sådan otrolig värme som jag känner då jag ser på honom. Alla ord blir så futtiga och det är helt omöjligt att uttrycka de där känslorna - både i skrift och to his face. Det är bara helt naturligt.. han är ingen Brad Pitt (fast jag tycker såklart han är sjukt attraktiv ändå) och vårt förhållande är ingen känslomässig berg- och dalbana (som det varit med så många innan honom) - det är helt enkelt så här det ska vara. Jag vill alltid vara med dig sa jag till honom i bilen igår på väg hem. Och det menar jag verkligen.

Kommentarer
Postat av: Goddess

Visst är det härligt att vara kär.
Efter 9 år tillsammans (och 2 barn som stjäl tid)skulle jag inte kunna tänka mig nån annan! Vi har roligt tillsammans också. För mig är han den vackraste mannen på jorden!

Postat av: ings

Visst är det härligt?! Det är likadant för mig!

2006-08-20 @ 16:08:05
Postat av: modeamatören

Åh vad roligt :) Hoppas känslan varar länge. Önskar också att jag hitta sån kille.

2006-08-20 @ 17:55:10
URL: http://modeamator.webblogg.se/
Postat av: kajsa

vad kul att det är så bra men jag fattar inte varför ni inte flyttar ihop i hans lgh i gbg nu direkt så slipper du ju allt det som verkar jobbigt med ert förhållande.

2006-08-20 @ 22:44:28
Postat av: Ellinor

Goddess: Oj, 9 år - jag är riktigt imponerad! Själv är jag bara inne på 15 månader så det är lååångt tid kvar tills dess.. Hoppas iaf ni får många fina år till ihop :)

Ings: Det ÄR härligt..!!!

Modeamatören: Det är jag helt övertygad om att du kommer göra :)

Kajsa: Flera orsaker.. 1) Jag vill inte bo i Göteborg och 2) Ingen av oss är nog helt redo att flytta ihop "på riktigt" än även om vi ju faktiskt kommer bo ihop på halvtid iaf då jag väl flyttar till Köpenhamn. Så ligger det till.

2006-08-20 @ 22:58:13
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: kajsa

ok jag tycker det är trevligt i gbg men det beror så klart på i vilket område man bor.. har du förresten inte tagit nåt foto på det dyra skärpet du fick av honom? Det lät ju helt underbart i mina öron...

2006-08-21 @ 00:04:36
Postat av: Ellinor

Kajsa: Ja, det är helt ok i Gbg men nu vill jag ju bo i Köpenhamn.. Nejnej, HAN köpte ett skärp till sig - inte till mig! Och det var grönt och i tyg - inte ens läder.. my God, jaja - men det är hans pengar.. :)

2006-08-21 @ 00:31:46
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Louise

Vilken fin kärleksförklaring! Det är ju så där det känns :).

2006-08-21 @ 21:50:31
URL: http://alltljuspamig.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Louise: Visst är det! Och jag blir mer och mer fundersam om det verkligen är så att jag har känt det förut.. Det har åtminstone inte varit såhär självklart.

2006-08-21 @ 22:13:49
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se