I LOVE DANSKEN DEL 5322

Snackis med dansken tidigare ikväll. Stackare - hans mobilräkning måste vara astronomisk varje månad så länge som vi pratar varje gång. Fast det blir iofs bara ett par gånger i veckan. I alla fall så deklarerade han att han saknade mig något av det första han gjorde (det är nog förresten det vanligaste vi säger till varann.. - Jag saaaaknar dig. - Jag saknar dig också) och jag var ju såklart tvungen att erkänna att jag gjorde detsamma. Med gråten i halsen. Hur som helst så är han frustrerad över att vi inte ses så ofta - tell me about it! - och har egentligen redan commitments nu i helgen men tänkte ev. försöka hoppa dem och komma upp till mig istället. Tyvärr jobbar jag ju på fredag men skulle gladerligen tacka nej till jobb på lördag med om han kommer. Han vill egentligen inte att jag ska göra det för hans skull men hey, de helger han inte är här så jobbar jag ju helt enkelt. Skulle jag inte försaka det för honom så skulle vi ju aldrig kunna ses. Dessutom är jag inte så despo på pengarna som jag var innan sommaren. Har ju egentligen sparat ihop tillräckligt så jag klarar Danmarks-flytten - nu handlar det mest om att betala kreditkortsräkningarna och få lite flis över till nöjen och sån't. Håll tummarna för att han kan komma i alla fall. Jag jobbar på saken genom att skicka lite frestande sms med jämna mellanrum. Vet man att man har något som någon annan åtrår så ska man ju utnyttja det, right? :)

Vi pratade om soffor också. Han håller ju långsamt men säkert på att inreda sin nya lya i Mölndal och igår var det dags att åka och titta på just soffor. Och nej, vi har inte samma smak.
Den här från Bolia funderar han på, byggbar så man kan sätta ihop sin egen variant. Han vill ha den i mörkgrått och tänker kanske blanda tyg och läder i delarna (eh?). Alldeles för tråkigt clean för min smak, skulle jag välja en soffa från just Bolia skulle jag nog hellre ta den här. ".. inspirerats av den italienska loungestilen", det låter vräkigt minsann. Fast snyggast just nu i soffväg tycker jag nog Mios Today Three är. Billig också. Ge mig. Nu ---> sätta ihop material till tidningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se