INTE VILKET KNEG SOM HELST..

Fick en förfrågan på en av alla femtielva jobbsajter jag lagt ut mitt CV på att "avslöja" min identitet (dvs, göra namn och telefonnummer synligt) eftersom jag tydligen var intressant för ett jobb de erbjuder. Det är ju toppen.. att jag tydligen lyckas marknadsföra mig så pass bra i alla fall.. men tyvärr så gällde det ett telefonförsäljarjobb och är det någonting jag vägrar göra så är that it. Ringa och försöka tvinga folk att köpa någon skit de ändå inte vill ha och dessutom stressas av att sälja så mycket som möjligt eftersom man har provision. Nu var det visserligen grundlön också men ändå.. jag vet att den kommer vara crap*. Så nej, nu ångrar jag att jag avslöjade identiteten iaf och jag hoppas inte de hör av sig.. Men någon annan som kan erbjuda ett intressant och välbetalt jobb i Köpenhamn får gärna göra det!

* Uppdaterat: Ja, den var crap. 14 000:-. Det är väl typ minimilön i Danmark (de har högre löner än vi, men ett annat system så mer av pengarna försvinner).

Kommentarer
Postat av: Becca

Ajdå.. vilken otur! Men det är så där med jobb.. en dag dyker de bara upp helt plötsligt..

Postat av: Ellinor

Becca: Ja, det vore skönt om allt i livet bara kunde ordna sig av sig själv.. :) Fast i det här fallet får jag nog anstränga mig lite själv tyvärr.

2006-08-11 @ 00:08:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se