KOLLEKTIVTRAFIKENS FASOR

Sabla SL.. Connex.. allt vad ni heter, jag är så trött på er! Kom en hel halvtimme försent till jobbet idag eftersom tunnelbanan lägligt nog hade råkat ut för ett växelfel vid Odenplan precis då jag tog plats på ett tåg vid St Eriksplan. Naturligtvis blev vi stående 5 minuter.. 10 minuter.. 15 minuter och till slut gav jag upp och skulle promenera till jobbet istället (ligger i krokarna runt Rådmansgatan). Tyvärr är jag helt lost i de kvarteren (konstigt att jag inte hittar bättre i Sthlm egentligen efter att ha bott här åtminstone 20 år av mitt liv) och gick nog en betydligt längre väg än jag hade behövt men kom fram till slut i alla fall.

På vägen hem - ja, då var pendeln försenad. 12 minuter närmare bestämt = missade anslutningsbussen vid stationen och fick sitta och vänta nästan 20 minuter på nästa. Vilket iofs inte gjorde alltför mycket just då eftersom jag hade min
braiga bok men det var kallt! Är så less på att behöva betala 600 spänn/månad för en tjänst som fungerar så pass dåligt som kollektivtrafiken i Stockholm gör! Gud, vad jag längtar till Köpenhamn - där är det minsann mycket bättre (nu ljuger jag för det vet jag inget om.. men det kan nästan inte bli sämre).

Och anonyma kommentarer ryker fortfarande (riktat till den person som lämnade en sådan tidigare idag).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se