PIP PIP

Tänkte jag borde ge ifrån mig ett pip åtminstone innan den här dagen är slut (som jag sovit bort en stor del av). Är lite anti-blogg just idag.. har huvudvärk - troligtvis beroende på att jag druckit för lite - och har mest spenderat kvällen med att äta 1 hg naturgodis (kan inte få nog!), slå in presenter och se på Walk the line. Jag är antagligen den sista i hela bloggosfären som ser den och jag tyckte.. tja, att den var bra men inte bra så att jag vill sätta Joaquin och Reese på en piedestal som många andra verkar vilja göra. Men jag gillar verkligen Reeses röst (för det är väl hon som sjunger?). Nu ska vi se om jag kan ta mig i kragen och söka ett jobb som jag verkligen borde söka (för jag vill ha det!) innan jag åker iväg imorgon.

Alla anonyma kommentarer ryker förresten fr o m nu. Varför ska jag vara trevlig och svara på tilltal från någon som inte ens har anständigheten att tala om vad han/hon heter?!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Jag har börjat göra samma sak. Jag är så jäkla less på att få urkaxiga kommentarer anonymt och få skit om jag inte svarar dem med respekt.

Postat av: Lilith

Jag kan trösta dig med att du inte är den sista, jag har inte heller sätt den än.

2006-08-05 @ 14:40:17
URL: http://www.lilithdark.blogspot.com
Postat av: sandra

Du kan känna dig lugn, jag har inte heller sett walk the lina, jag valde "thumbsucker" istället...en riktigt knepig film. ha det bra! /Sandra

2006-08-06 @ 11:52:07
URL: http://sandra-.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Ulrika: Du verkar ju vara rätt så utsatt för det också så det tycker jag definitivt du gör rätt i. Jag får sällan taskiga kommentarer men jag tycker det är så onödigt.. varför inte bara skriva sitt namn liksom. Eller hitta på ett. Det blir lite trevligare så :)

Lilith: Inte ensam alltså! Fast nu HAR jag ju sett den.

Sandra: "Thumbsucker".. inte hört talas om. Du skriver bara att den är knepig - inte om den är bra eller dålig så det gör det ju lite svårt att avgöra om du tyckte den var sevärd :)

2006-08-10 @ 00:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se