INGEN SHORTSMÄNNISKA

Nix, för Nippertippan blir det ingen finfredag på temat cityshorts. Den största anledningen är väl att jag faktiskt inte äger några (inte fastnat för H&M-shortsen som verkar ha blivit vårens motsvarighet till höstens wrap i bloggsfären). Jag skulle kunna tänka mig att ha det på sommaren tillsammans med några fina heels men har oerhört svårt att tänka mig att gå omkring i det + strumpbyxor (och stövlar) i snöslask.. det är inte min stil helt enkelt. Överhuvudtaget har jag faktiskt rätt svårt för shorts.. inbillar mig alltid att mina ben är för korta och "truliga" för att jag ska passa i det. Dessutom ger de mig fortfarande flashbacks till en händelse sommaren '94 då jag på en språkresa till Isle of Wight traskade runt i ett par väldigt fina och korta hotpants i denim.. ända tills en kille kommenterade "Hey - your buttcheeks are showing". Needless to say, jag använde dem inte mer (men har fortfarande kvar dem). Ska nog försöka låta shortstrenden grow on me.. eller inte.

Kommentarer
Postat av: hotspot

Lär dig älska shortsen!

Postat av: Ida

Oj, en bloggare till utan HM-shorts!! Trodde jag var ensam... Tror inte jag kommer att skaffa några heller - det känns som om man måste ha SJUKT snygga ben för att kunna bära upp shorts på rätt sätt.

2006-02-24 @ 10:34:24
URL: http://minlillablogg.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Hotspot: Nja, jag vet inte jag.. Kanske får fundera på saken!

Ida: Nix, du är inte ensam! Och jag håller med om det där med benen.. mina kommer i alla fall definitivt inte till sin rätt i shorts :/

2006-02-25 @ 11:58:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se