KICKASS-WEEKEND

K lämnade den lilla privata drömvärld han och jag befunnit oss i de senaste dagarna och tog jättefågeln tillbaka till vardagen lååångt härifrån igår eftermiddag. Och det känns, som vanligt, mycket mycket tomt.

Har i alla fall haft några underbara dagar tillsammans med mycket "kvalitetstid", kyssar & lite (mycket) till, god mat m m. Han kom ju i onsdags kväll och i torsdags/fredags jobbade både han och jag så då blev det bara kvällsumgänge. Han tog hand om middagen på torsdagen (underbart goda "hälleflundra- och laxrullar") och på fredagen var vi ute och åt på Stationshuset här - första gången för mig.. I love då man själv får kombinera sin meny. Marinerade lammkotletter, krämig potatisgratäng och basilikaaioli blev mitt val.. mm! Under lördagen myste vi hela dagen hemma innan vi stack in till stan för middag på
Harran som jag fått rekommenderad. Sjyst mat från Mellanöstern, rätt enkel och trist lokal men (relativt) billig och god mat (kyckling- och lammspett grillade på kolgrill + tomatbulgur). Meningen var att vi skulle gått och sett Saw II sedan men lämnade igen biljetterna och åkte hem och såg Fyra veckor i juni på dvd istället. Vi är tråkiga.. men hellre kramas i soffa än i biosalong med massa främlingar. Det gäller att ta vara på all tid man får tillsammans. Igår hanns det med en brunch på Gateau och lite flanerande på stan innan K hoppade på Arlanda Express.

Även om det är trist att aldrig få någon riktig vardag ihop (den längsta tiden vi spenderat tillsammans i sträck är en vecka och det var i somras) så gillar jag att det blir så intensivt då man väl ses. Det känns fortfarande lika nyförälskat som då det gjorde då vi först träffades (9 månader sedan idag) och jag hoppas den känslan håller i sig länge..! En nackdel med att vi inte gör det till vardag då vi träffas dock.. all den goda maten som man unnar sig (mycket matprat däruppe). Jag förstår att man talar om "kärlekens tunga perioder" :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se