TUR I OTUREN

Fröken Julie

Mammas 50årsbaluns i onsdags då.. (som i själva verket bara var en liten familjesammankomst). Jo, det var väl trevligt - mamma med fästman, moster med fästman (lillasyrra till mamma som vid 48 års ålder klär sig sjukt snyggt, hade ett par grymma stuprör och stövlar som jag blev väldigt avis på!), bror med flickvän och så solo jag då. Jag + bror hade gått ihop och handlat två teaterbiljetter och presentkort på Frippes/Dramatenrestaurangerna. Samt en giant hortensia som icing on the cake.

Hade en sagolik tur med just teaterbiljetterna eftersom vi först valt en Shakespearepjäs (Lika för lika) som ställdes in just den dagen och istället fick vi erbjudande om att byta ut dem mot biljetter till en av de extrainsatta föreställningarna av Fröken Julie. Den har ju varit utsåld och även de här biljetterna sålde slut på nolltid så det var ett lyckokast! Jag är hemskt avis.. vill också gå och se den! Plus middag på en av mina favoriter - hm, känns som om vi valde en present som skulle varit perfekt för mig istället..

Kommentarer
Postat av: Hanna

Upplevelse presenter är perfekt, jag köpte oxå teater biljetter till mammi i 50 års present, o det var mkt uppskattat.

Postat av: Ellinor

Hanna: Visst är det! Speciellt då man har slut på andra idéer och ska handla till någon som egentligen inte "vill ha något särskilt".. :)

2006-02-19 @ 15:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se