KLAGOVISOR

Kunde lika väl ta en tripp till Jerusalem och smyga ner till Klagomuren där jag hör hemma.. bland mina likar så att säga för jag förstår att ni är sjukt trötta på att läsa om mina olyckor vid det här laget. Men det här är verkligen inte min vecka och jag har lite svårt att vara låtsas glättig då jag mest funderar över huruvida skarvsladden till hårtorken räcker till badkaret så jag kan krypa ner där med den som sällskap. Ni fattar.

Imorse hade jag inget val, var tvungen att gå ner på redaktionen med min feber, huvudvärk, rinnande näsa och bomull till hjärninnehåll (kan det vara bihåleinflammation?) - efter min härliga natt med fyra timmars oregelbunden sömn med frossa och ständigt snustorr mun. Ute är det glashalt och trots att jag smög nedför backen till bussen så försiktigt jag bara kunde så sa det plötsligt pang och jag föll som en fura, rätt ner i marken där jag tog emot mig med vänster arm. Och nu.. jäklar, vad det värker i axeln och armen! Det är väl inga brutna/stukade ben eller så men någonting gick definitivt sönder därinne.

Efter en timmes försök att fokusera blicken på dataskärmen lyckades jag till slut spotta ur mig en av de två artiklar jag har kvar innan morgondagens deadline (2700 tecken, vilket tog typ två timmar). Sedan gick jag hem och parkerade mig i soffan framför
House of Sand and Fog. Herregud, vilken deprimerande film.. grät floder. Rekommenderas - om ni känner ett behov av att gråta ut det vill säga. Men helt okej, nästan en fyra!

Imorrn måste jag såklart ner igen och färdigställa det sista, sedan känner jag lite av pressen att jobba på restaurangen på kvällen. Har varit tvungen att tacka nej både tisdag och idag men då A lite retsamt messade typ "Kan du/orkar du eller ska jag fråga någon annan?" så betyder det ungefär "Ställer du inte upp kanske du inte får så värst många pass mer" trots att jag vet att han inte har så värst många andra att vända sig till. Vet inte riktigt hur det ska gå med både flunsan och axeln, kanske får säga nej i alla fall och försöka gå på lördag istället.

Mitt liv är underbart. Imorrn är det fredag den 13 om jag inte tar fel. "Undrar vad det ska hända för 'nå skit idag då?"

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hoppas du blir frisk imorrn redan =) Filmen du nämner var som sagt inte vidare munter. Såg den en dag då jag redan mådde dåligt. Sambon och jag bara stirrade på varandra efteråt och kände oss inte så muntra haha...

Postat av: Ellinor

Sandra: Tack. Lite svårt att komma på ett bra tillfälle att se den filmen.. inte någon dag då man är glad för då är det kört sedan och inte någon då man redan mår skit för då blir det ännu värre. Hm..

2006-01-12 @ 21:47:11
Postat av: Saskia

Lycka till morgon! jag ska prova på Lottot då bästa som finns är tur i oturen! :)

2006-01-13 @ 01:14:04
URL: http://egoniam.blogspot.com/
Postat av: sara

Krya på dig -o hoppas du inte gjort illa dig alltför mycket när du halkade...
kram

2006-01-13 @ 08:38:12
URL: http://hedgehog.webblogg.se
Postat av: Lindisen

Krya på dig gumman! Och man ska INTE jobba när man är syk, då tar det bara ännu mer tid innan man blir kry! Speciellt inte på restaurang, då kommer hälsoskyddsnämnde och jagar! Säg DET till bossen! :) *beamer lite friskhet*

2006-01-13 @ 09:38:37
URL: http://lindisen.com
Postat av: Ellinor

Saskia: Eg. kan jag inte påstå att jag är speciellt vidskeplig.. men man kanske skulle köpt sig en Triss eller så då! Hoppas du vann storkovan :)

Sara: Tack.. och jo, jag gjorde mig nog rätt illa - nu värker det konstant. Men det går över!

Lindisen: Du har helt rätt och jag har faktiskt bestämt mig för att ta det lugnt och kurera mig HELA helgen, sa nej till allt jobb. Han insåg nog också att det inte var så najs med en servitris som snorade och nös en gång var femte minut. Så min helg blir skööööön! Och tack för uppmuntran, kram!

2006-01-13 @ 16:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se