NOJJA

Idag känner jag mig som en liten köttbulle.. jag som aldrig varit den som hängt upp mig speciellt mycket på min vikt / figur. Jag är helt normal, i så fall åt det smalare hållet, och har aldrig haft några större problem på det området (med undantag för mellan- och högstadiet då ju "alla" skulle tjata om hur tjock man var helst hela tiden + då jag var 19 år och gick upp 10 kg under 4 månader utomlands). Har ju känt att jag kanske frossat lite väl mycket under helgerna som varit och har ju som ett av årets mål att skärpa till mina matvanor något. Så varför känns det just idag som om jag har ätit ett kg smör som satt sig på höfterna och baken? Antagligen beror det väl på mensen + att klädseln idag är rätt osmickrande för figuren - svarta raka "citybyxor", rosa top + munkjacka samt platta skor med pytteklack (känner mig alltid smalare i höga klackar). Hoppas på bättre "figurdag" imorgon..

Kommentarer
Postat av: Prinzessin

Jag tycker såna dagar är jobbiga. Även om man vet att man är smal och inte alls väger mycket känner man sig "tjock". Jag vill helst äta mindre såna dagar men försöker strunta i de tankarna.

Postat av: Vicky

lite tröst är att alla har så.. Mer eller mindre. Som sagt, det har ju sina anledningar och behöver för den sakens skulle inte vara att man faktiskt har gått upp.. Om man kan tyckas gå upp massa på någon dag borde det vara lika lätt att återställas :) Dessutom slår jag vad om att ingen annan tänker på det!

2006-01-04 @ 17:14:19
URL: http://www.vickywrite.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Prinzessin: Samma här.. man får trösta sig med att det förhoppningsvis känns bättre imorgon!

Vicky: Ja, de flesta har väl sina dåliga dagar antar jag. Äger ju inte ens en våg, gjorde jag det skulle jag väl bli ännu mer nojjig. Och nej, du har rätt - ingen tänker väl på det utom jag hoppas jag! Tack för uppmuntran!

2006-01-04 @ 22:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se