ACCESSOERA MERA

Alltså, jag tycker absolut att Stockholm Street Style är en väldigt bra idé. Själva bloggen är det inte alls något fel på men bilderna gör det verkligen så övertydligt att många svenska tjejer klär sig så in i bomben likriktat och tråååkigt...! Jag är inte alls något undantag, är inte speciellt vågad i mina klädval så det är inte jag menar men jämför bilderna på SSS med t ex de på Tokyo Street Style eller Hel looks så förstår ni vad jag syftar på. Svenska tjejer är väldigt välklädda men är det något vi är mindre bra på så är det detaljer enligt min åsikt. Accessoarer alltså.. något mer vågat än ett långt halsband, ett skärp/sidenband i midjan, en stor väska på armen eller lite rosetter här och där som alla traskar runt med just nu (inte allt på samma gång). Vi fegar ur. Nu generaliserar jag naturligtvis men lite tråkigt är det..

Kommentarer
Postat av: Åsa på Åsen

Hey, hey!! Håller med! Men jag är fruktansvärt tråkig själv så man kanske ska hålla tyst... Men lite trist och tråkigt är vad det är.

Postat av: Ellinor

Åsa: Jo, jag tänkte också knipa käft först men what the hell.. jag tycker verkligen inte de där fotona är speciellt inspirerande.

2006-07-23 @ 21:58:15
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: sparris

Vi är väl kända för att vara just det, trendiga men väldigt konforma. =_=

2006-07-23 @ 22:48:26
URL: http://blekgul.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Sparris: Ja, vi är väl det.. Trygga men tråkiga.

2006-07-23 @ 22:52:56
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Frida

Dessa leggings som syns överallt då? Jag stretar emot som bara den...

2006-07-24 @ 01:41:30
URL: http://www.fridaslillablog.blogspot.com
Postat av: Anna

ja, svenska tjejer klär sig bra men alldeles för lika....när ajja var här tyckte hon att alla såg ut som mischa barton och jag bara titta på henne och sa: well, stockholmare är ju likadana allihopa....

2006-07-24 @ 09:43:42
URL: http://mandalaya.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Frida: Du också? :) Faktum är att jag inte heller äger ett enda par leggins än fast jag tråkigt nog har flera plagg som skulle passa utmärkt ihop med just det. Kanske får jag ge mig och tjacka något par i alla fall..

Anna: Jag tror att det går att dra de flesta svenska tjejer över en kam.. trenderna ser i stort sett likadana ut överallt även fast de kanske kommer lite senare till typ övre Norrlands inlands eller något :)

2006-07-24 @ 12:25:57
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Tia

När jag var i Helsingfors för två veckor sedan så var alla klädda som här i Stockholm, exakt samma mode och exakt samma kläder, och så har det alltid varit. Det mode som visas i Hel looks är väldigt selektivt. Finnarna är tyvärr lika tråkiga och fega som Svenskar.
Tia-Finlandssvensk

2006-07-24 @ 21:56:53
Postat av: Ellinor

Tia: Givet att det var så.. vad tråkigt :( Alltså är det antagligen bara fotograferna som är mer eller mindre selektiva. Det FINNS ju faktiskt individualister i Sthlm med (om man letar lite)..

2006-07-24 @ 22:37:16
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se