FOTRÄTA SKOR MINSANN

Ecco-skor

Mot alla odds - jag lyckades faktiskt köpa mig ett par sandaler igår! Måste dock ha "präktat" till mig ordentligt för de här kommer faktiskt från Ecco - har nog aldrig köpt ett par foträta skor där i hela mitt liv. Det var dessutom en av de första butikerna jag gick in i, hittade de här och tyckte de var ok.. orkade inte heller springa runt för att se om jag kunde hitta något bättre någon annanstans.

De är i skinn och inte helt platta som synes. Känns varken som om jag kommer få ont under fötterna (sulan är inte stum) eller få skavsår av remmarna men det kan man ju inte veta efter miltals varandrande på stan i Beijing! Nedsatta var de också till 495:- vilket jag tyckte var ett okej pris, särskilt med tanke på att det är 3 års (!) garanti. Jag är kanske inte 100% säker på förträffligheten så jag ska knata omkring här hemma åtminstone till imorgon så får vi se om jag behåller dem sedan.

Kommentarer
Postat av: Nannis

Haha, jag som just ratade Merrell är en stark anhängare till Ecco som har tagit sig och kraken och skärpt till sig de senaste åren. Gör riktigt schyssta skor emmelanåt! Jag jobbade som utbildare tidigare och stod upp hela dagarna. Där är Ecco oslagbara och de har riktigt snygga business-skor. :)

2006-07-06 @ 14:07:08
Postat av: Ellinor

Nannis: Jag tycker bara Ecco är så trååååkiga egentligen, de här sandalerna var faktiskt de enda i hela butiken som jag öht kunde tänka mig. Fast det låter ju bra att de är bekväma.. Börjar dock nojja över att de kan bli för små om fötterna sväller mycket i värmen - men hade jag tagit 38 hade det ju blivit för stort.. åh, please shoot me :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se