PÅ TAXFREE



Taxfreeköp
Även om taxfreen på Beijings flygplats visade sig vara galet dålig (alltså, där är litet om man tänker på hur pass stor staden faktiskt är och om man jämför med Arlanda/Stockholm) så lyckades jag plocka på mig ett par saker i alla fall.

Gick omkring och sniffade på parfym i säkert 1/2 timme innan det fick bli denna.. Provocative Woman från Elizabeth Arden, lite för att de hade specialpris på två flaskor till priset av en (ca motsvarande 300:-). Nu då jag testat den igen ångrar jag mig nog lite, tror inte att det är riktigt min typ av doft. Lite för tung. Men vi får se om jag behåller den, inte bestämt mig än.

Touche Èclat Radiant Touch från YSL har jag skam till synes faktiskt inte testat förut men nu slog jag till (för ca motsvarande 210:-) och den verkar jättebra (nyans no 1)!

Plus lite presentchoklad förstås!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Visst är det kasst sortiment där! Hela flygplatsen är för övrigt ganska kass och omständig.

Postat av: Ellinor

Ulrika: Helt klart fast de hade åtminstone de "vanliga märkena" (Lancome, Biotherm, Clinique m m) som jag inte hittade någon annanstans i stan. Men i övrigt var det ju mest dyra souvenirer.. nej, den sög verkligen! Starbucks hade dem, DET var min favorit ;)

2006-07-21 @ 12:51:08
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se