VISSA HAR DET BRA

Försökte slå en signal till K tidigare idag eftersom jag visste att han skulle komma hem från Schweiz (där han kört MC 1 vecka) någon gång under helgen. Inget svar men nyss plingade mobilen till.. visade sig att han hunnit sticka iväg igen - denna gång på en sista minuten med Mia (dottern) till Mallorca. Det är så jäkla orättvist... :)

Kommentarer
Postat av: Herr "Otrogen ar mitt andranamn"

Ar ocksa pa Mallorca, Vilket sammantraffande. Aker dock hem pa onsdag efter 2 riktigt bra veckor. Vi hors!

2006-07-31 @ 11:36:36
Postat av: Ellinor

Anders: Se där ja'.. tror faktiskt "mitt andra gamla vänsterprassel" är där med om jag inte minns fel. Eller så var det Kanarieöarna. Svenssons är ni allihop ;) Du får väl hälsa på K om du ser honom. Eller inte.

2006-07-31 @ 13:06:51
Postat av: Herr "Otrogen ar mitt andranamn"

Om han ar i Santa Ponsa dar jag ar sa lar jag sakert se honom. men tveksam till ifall jag halsar. Tror att L skulle undra hur vi kande varandra ;) For ovrigt; mallorca ar MYCKET battre an sitt ryckte iaf om man haller till pa ratt stallen dvs undviker Magaluf och Palma Nova. Staden Palma ar hur mysig som helst.

2006-07-31 @ 17:48:15
Postat av: Ellinor

A: Ja, det var någon annan som också tipsade om att Palma var mysigt - det är väl jag som har fördomar. Men, som sagt.. till typ Magaluf skulle jag aldrig åka. Hm, nej.. jag var inte precis seriös att du skulle hälsa på K. Ingen bra idé hur man än vinklar det :)

2006-08-01 @ 02:36:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se