DÖDEN & MOTORCYKLAR [UPPDATERAD]

Det ska till en nojjig Nippertippa att läsa den här artikeln som bl a tar upp att en manlig MC-förare krockade med en lastbil i Mölndal (där K bor) igår och sedan oroa ihjäl sig över att det kan vara min darling då vi inte har pratat på två dygn och jag nu inte får tag i honom..! Kanske fånigt. Kanske inte. Jag är i alla fall fruktansvärt orolig och kommer inte andas ut förrän jag hör hans röst.

Uppdaterad: Ingen fara såklart, vi hade kontakt idag. Den gode "anonym" (hur anonym man nu är med tanke på att jag ser både IP-nummer, land, stad m m - då tycker man kanske att denne likaväl kan skriva sitt namn) antog i kommentarerna att jag hade försökt få tag i honom i 2 dygn och så var det såklart inte.. utan i 2 timmar. Däremot hade vi inte talats vid på 2 dygn och så blir det ibland. Det innebär inte precis att man har ett dåligt förhållande.

Kommentarer
Postat av: kaksmulor

Hu, hoppas du får tag på honom snart.

Postat av: Anonym

Är det inte lite konstigt att ni inte hörts på 2 dygn....? Ni har ändå varit ihop i över 1 år och att inte få tag på sin partner på två dygn låter extremt märkligt.

2006-06-18 @ 03:08:55
Postat av: Anonym

Men såklart....när det gäller den gode "K" så är allting bara såååå naturligt och självklart. Herregud...det är väl den naturligaste sak i världen att inte ha en aning om var en partner är, vad ens partner gör på 2 dygn. Har väl bara inte hittat laddaren till sin mobil. Konstigare än så är det inte.

2006-06-18 @ 03:14:36
Postat av: Ellinor

Kaksmulor: Det fick jag! Blev bara lite småorolig..

?: Jag hade inte försökt FÅ TAG i honom i 2 dygn utan i 2 timmar. Eh, vet du vad din partner gör hela tiden? Pratar ni varje dag? (Kanske om ni bor i samma stad). I så fall tycker jag lite synd om honom/henne som måste känna sig rätt påpassad. Att jag inte har kontakt med K varje dag (även om det är nästan varje dag) är inte direkt onaturligt. Skulle HAN vilja veta vad JAG gör hela tiden skulle jag bli vansinnig!

2006-06-18 @ 13:19:06
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: emma

verkar som om nån här blev busted! lycka till med flyttplanerna hursomhelst..=)

2006-06-18 @ 18:53:13
Postat av: Anna

Skönt att det inte var nån fara! Jag blir också alltid orolig att det ska vara nån jag känner när det hänt olyckor. :(

2006-06-18 @ 19:19:12
Postat av: Ellinor

Emma: Man är aldrig helt anonym på nätet.. Har ju inte helt bestämt mig för att flytta men tack i alla fall!

Anna: Jag brukar vanligtvis inte oroa mig över sådana saker.. med tanke på att K både åker MC och hoppar fallskärm skulle jag isf få kronisk oro ;) Men just den här gången blev jag lite nojjig.

2006-06-19 @ 02:18:59
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se