KLAGOVISOR

"Tadaaa... Bloggosfären presenterar NIPPERTIPPAN GOES ZOMBIE!"

Är så förbannat trött och schleten idag så det finns inte. Släpade mig upp för en liten stund sedan fast det mest känns som om någon slagit mig i skallen med en slägga. Ont i hela kroppen, inte minst i mitt blåmärke på ena armen (slog i kaffemaskinen i förrgår) och i mina förbaskade skavsår som aldrig verkar vilja försvinna (kanske för att jag envisas med att gå i andra skor än
Crocs typ). Och om 2 timmar måste jag vara fit for fight och sticka till restaurangen igen - det känns verkligen som en omöjlighet just nu.

Första Sverigematchen ikväll och ni kan ju bara gissa hur mycket folk som kommer samlas framför våra storbildsskärmar (hoppas ägaren på - jag hoppas folk går till Debaser eller nåt istället). Första bokningen är kl 17 så jag ska vara där nån timme innan. Kollade precis upp vilka som spelar kl 21eftersom jag hade hoppats på någon meningslös match men det är visst Argentina vs några jag inte minns. Which means att det kommer vara mycket folk då med (det är främst då Sverige, Brasilien och Argentina spelar som det blir mycket hos oss). Shit.. vet inte om jag orkar jobba 16-typ 24.. som servitris rusar man ju omkring som ett jehu mest hela tiden också, jag sitter mycket sällan ned eller tar någon rast då jag jobbar. Får väl tänka på alla $ jag kommer kunna lägga undan sedan.. Nu: slut på klagovisorna! Hoppas ni får en trevlig lördag i solen i alla fall och ni kan ju tänka på blekfisen Nippertippan ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se