PRESENTEN SOM KOM BORT OCH FRAM IGEN

Amulett

Jag avslöjade ju aldrig vad jag gav för en liten "symbolisk" gåva till K i samband med vår 1-årsdag. Ja, alltså.. rent tekniskt råkade det bli någon vecka senare eftersom presenten först faktiskt kom bort i posten! Efter att ha reklamerat (tyvärr var det ju inte rekommenderat så det blev ingen ersättning) så talade jag med tjejen som gjort den och hon var så snäll att hon gjorde en ny och skickade till mig helt utan kostnad! Så det ordnade sig till slut.

Hur som helst tror jag det var hos Polly jag fick tips om MiaJi som tillverkar lite annorlunda silversmycken och säljer på nätet. Jag valde att beställa en amulett - som den ovan fast med texten "Alltid nära dig" - som går att använda både som armband i ett läderband (bild 2) och på en nyckelring (bild 3). Leverans (i alla fall om man ska ha en inskription) tar vanligtvis ca 2 veckor. Det är lite svårt att avgöra vad K tyckte om den.. att ha den som armband kände han nog var lite väl "tjejigt" men han hade faktiskt på sig den dagen efter i alla fall och jag tycker det är hans stil. Så var det med det.

Kommentarer
Postat av: Tesan

De se ju jättefina ut. Kul att ge bort ett lite mer "personligt" smycke.
Själv hade jag kunnat tänka mig en nyckelring! :)

Postat av: Ellinor

Tesan: Visst är dem! Inte riktigt min egen stil rent generellt men hade definitivt kunnat tänka mig en nyckelring eller dylikt jag också.

2006-06-09 @ 16:17:05
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: mildamakter

Tack för tipset - det är precis sådana smycken som jag tycker om :o)

2006-06-11 @ 20:33:51
URL: http://mildamakter.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se