STATUS: SAKNAR

Igår natt drömde jag att jag och K hade gjort slut.. jag försökte ringa honom gång på gång för att prata om det men hela tiden var det någon tjej som svarade och sa att hon hade övertagit hans telefon därför att han inte ville ha med mig att göra. Mardröm, minst sagt!

IRL så är det jättebra mellan oss och jag saknar honom väldigt mycket.. inte minst idag då jag råkade vara tok-hångel-sugen men neej då! Nu har han iaf skaffat lägenhet i Göteborg (var inneboende förut) - i Mölndal närmare bestämt - och håller som bäst på att handla möbler och saker till den. Lite avundsjuk.. hur skönt vore inte det att få börja om på nytt och köpa ett helt nytt möblemang! Fast det är väl iofs då man inte har någonting som man upptäcker hur mycket som egentligen behövs i ett hem, allt från duschdraperi till durkslag och hallampa liksom. Han hade bl a "fyndat" en 40 tums flatscreen för 19 000, craaaaazy I tell you!

Förhoppningsvis så innebär i alla fall det här att jag kommer kunna åka ner och hälsa på honom ibland istället för att han alltid ska vara den som kommer hit. Meningen var ju att vi skulle träffas oftare i år och så har det inte blivit tyvärr. Men man vänjer sig tyvärr vid långdistansgrejen, det kändes betydligt jobbigare i början än vad det gör nu även fast det fortfarande inte är någon dans på rosor om man säger så. Men jag vill ju inte fortsätta såhär i evigheter. Längtar i alla fall efter dig darling.. kom snart..

Klaus i Humlegården
Saknar

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Hur länge har ni varit tillsammans? Starkt av er att klara distansen, hoppas ni får ses snart! :)

Postat av: Ellinor

Rebecka: Lite drygt 1 år. Ja, distans är inte kul men det fungerar faktiskt över förväntan bra..

2006-06-09 @ 11:54:11
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se