THE CAT IN THE HAT

Hatten

Ellinor känner icke för att flasha anletet idag men här kommer åtminstone en bild på den nämnda hatten. Känner mig lite som en japansk turist (!) men den ska nog funka mot solsting i ett svettigt Beijing. Inköpt för 179:- på Åhléns som verkligen har fått in en drös tuffa hattar i den här stilen och med bredare brätten (tänk Ascot).

Kommentarer
Postat av: Louise

Den ser fon och chic ut, tror du passar i den!

Postat av: Frida

Den ser jättebra ut! Jag borde med skaffa en hatt tills jag ska till Australien och praktisera. Det är lag på att skolbarnen måste ha hatt när de är utomhus!

2006-06-05 @ 23:35:06
URL: http://www.fridaslillablog.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Louise: Jag är nog bara inte van att ha hatt.. men vännen som fick agera smakråd påstod att jag klär i den så jag får tro på hennes (och ditt) ord. Tack!

Frida: Det tycker jag absolut du ska göra! Ozonlagret över Australien är ju tunt som papper så där bör du nog vara VÄLDIGT försiktig med solen. Förresten är jag himla avis på dig som ska dit!!!

2006-06-06 @ 15:46:33
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Alison

Oj, ska du till Beijing? Vad roligt. Har varit där flera gånger själv. Senast var det med min man, då sambo, som passade på att fria till mig.

Hur som helst kan jag rekommendera ett ställe om du vill göra fotmassage. Maila mig på [email protected] om du vill veta.

2006-06-07 @ 11:04:48
URL: http://brunchgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se